Steunpanty Delilah 70 den

De Delilah steunpanty 70 den is uitermate geschikt voor vrouwen die langdurig staan of zitten, stimuleren de bloedcirculatie en geven aangename steun en gevoel in de benen.
Levertijd 2-3 werkdagen
Slechts € 25,95 Normale prijs € 30,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Steun en vitaliteit voor uw benen

De Delilah steunpanty is uitermate geschikt voor vrouwen die langdurig staan of zitten en tijdens de zwangerschap. Delilah steunpantys stimuleren de veneuze bloedcirculatie en geven aangename steun en een comfortabel gevoel in de benen. De Delilah steunpanty kenmerkt zich door hoge kwaliteit en verfijnde elegantie dankzij het gebruik van zachte, transparante garens.

Steunpanty Delilah Maatvoering

Op basis van uw huidige gewicht en lengte.
maat 1: gewicht 40 - 51 kg, lengte 150 - 167
maat 2: gewicht 52 - 60 kg, lengte 150 - 173
maat 3: gewicht 61 - 69 kg, lengte 156 - 179
maat 4: gewicht 70 - 78 kg, lengte 159 t/m groter dan 180
maat 5: gewicht 79 - 90 kg, lengte 162 t/m groter dan 180

Kleuren (70 DEN)

zwart, antraciet, skin, dune, bronce, mauve (zie bovenstaande kleurstalen)

Productvoordelen Steunpanty Delilah 70 Den
• Modieus en elegant
• Transparant
• Hoog draagcomfort
• Goede pasvorm
• Versterkt hiel- en teenstuk
• Hoge kwaliteit
• Panty ook verkrijgbaar in plus maat

Door langdurig staan of zitten wordt het veneuze systeem in de benen in hoge mate belast. Zwaartekracht en het beperkte gebruik van de spierpomp spelen hierin een belangrijke rol. Personen met een staand of zittend beroep hebben aan het einde van de dag vaak klachten zoals zware en vermoeide benen. Vooral personen met een erfelijke aanleg voor varices of veneuze insufficiëntie hebben hier regelmatig last van. Dezelfde symptomen komen veel voor bij zwangere vrouwen. Tijdens de zwangerschap verzwakt de veneuze vaatwand onder invloed van zwangerschapshormonen. Ook dit heeft een negatief effect op de afvloed van het veneuze bloed en geeft een zwaar en gespannen gevoel in de benen.

Oplossing

Delilah is een moderne steunpanty uit de nieuwste generatie steunpantys die op de markt verkrijgbaar is. Steunpanty’s van Delilah stimuleren de veneuze bloedcirculatie en geven aangename steun en een comfortabel gevoel in de benen. Delilah kenmerkt zich door hoge kwaliteit en verfijnde elegantie dankzij het gebruik van zachte, transparante garens. Delilah is verkrijgbaar in 70 denier en 140 denier.

Delilah is uitermate geschikt voor vrouwen die door bijvoorbeeld hun beroep langdurig staan of zitten en voor vrouwen tijdens de zwangerschap. Delilah is bovendien een uitstekende profylactische kous voor varices en mogelijke insufficiëntie van het veneuze systeem.
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht