Bauerfeind AchilloTrain Pro

Waardering:
77% of 100
Actie: Gratis verzending De Bauerfeind AchilloTrain Pro voorkomt op systematische wijze irritaties aan de achillespees. De achillespeesbrace ondersteunt de musculaire stabilisatie en masseert via een pelotte met noppen de overgang tussen spieren en pezen.

In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Speciale prijs € 55,00 Normale prijs € 85,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

De Achillotrain Pro ondersteunt en masseert de spieren en pezen rond de achillespees

Bauerfeind AchilloTrain Pro - voorkomt op systematische wijze irritaties aan de achillespees door middel van steun en compressie. De bandage ondersteunt de musculaire stabilisatie en masseert via een pelotte met noppen de overgang tussen spieren en pezen. Dankzij een groef in het midden van de pelotte wordt de genezing van oedeem (vochtophoping) versneld. De beweeglijkheid wordt vergemakkelijkt en gestimuleerd.

Indicaties Bauerfeind AchilloTrain Pro

 • Achillespeesklachten
 • Achillodynie (tendinose, paratendinitis, bursitis subachillea, Haglund hiel)
 • Postoperatief, b.v. als gevolg van een chronische aandoening aan de achillespezen of het peeskapsel

Maatvoering (enkelomvang in cm):

Zie ook de bovenstaande afbeelding voor de juiste maatopname en maattabel.
 1. 17 - 19 cm
 2. 19 - 21 cm
 3. 21 - 23 cm
 4. 23 - 25 cm
 5. 25 - 27 cm
 6. 27 - 29 cm
Uitvoeringen: rechts en links
Kleuren: Titaan (grijs), zwart en huidskleur

Eigenschappen Bauerfeind AchilloTrain Pro

 • anatomisch optimale vorm
 • ademend materiaal
 • steunt en mobiliseert

Werkingsmechanisme Bauerfeind AchilloTrain Pro

De permanente wisseling tussen compressie en decompressie (zoals bij een frictiemassage) bespoedigt, door de geïntegreerde noppen, de genezing. De lengtegroeven bevorderen het afnemen van de zwelling.
De gelijktijdige proprioceptieve stimulatie van de zenuwen in de spierovergang verbetert de sturing door de spieren. De sensomotorische kwaliteit wordt positief beïnvloed en het neuromusculaire systeem wordt ondersteund. Dit leidt tot synchronisatie en verbeterde spieractiviteit.

Stabiliteit en bewegingsvrijheid

De Bauerfeind AchilloTrain Pro gebruikt een therapeutisch effectieve combinatie van stabilisatie en beweeglijkheid. Een permanente wisseling tussen compressie en decompressie tijdens het bewegen bevordert het genezingsproces en verbetert het samenspel tussen zenuwen en spieren. Hiertoe draagt ook de geïntegreerde viscoelastische pelotte bij die het weefsel boven de hiel door middel van zachte noppen en groeven in de lengterichting stimuleert.

Huidvriendelijk en comfortabel

De geïntegreerde rekbare zones in de anatomisch gevormde actieve bandage AchilloTrain Pro vergemakkelijken het aan- en uittrekken. De bandage kan zowel rechts als links worden gedragen. Het ademende materiaal verhoogt het draagcomfort. Het korte gebreide deel in de middenvoetzone voorkomt dat er drukplekken ontstaan.

De AchilloTrain Pro bij het sporten

“Na een achillespeesruptuur en de daaropvolgende operatie heb ik de AchilloTrain Pro tijdens de revalidatiefase gedragen. Met de bandage had ik een zeker gevoel en het hoge draagcomfort stelde ik vooral na de operatie zeer op prijs. De AchilloTrain Pro steunt mijn voet en biedt stabiliteit zonder dat ik in mijn bewegingsvrijheid wordt beperkt." Nicole Grether, badmintonster van de SG EBT Berlin uit de eerste liga en record-international.
3.85
Rating:
77% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht