Elastische schoenveters

Deze elastische schoenveters zorgen ervoor dat een strikschoen een instapper wordt. Strik de veters eenmalig vast. Door de elasticiteit kunt u uw schoenen daarna aan- en uittrekken zonder te strikken.
- Lengte veters: 61 cm.
- Per verpakking 2 paar veters.
- Er zijn twee langere veters, die alleen verkrijgbaar zijn in de kleur wit. Voornamelijk te gebruiken voor sportschoenen met 5, 6 of 7 vetergaten. De lengte van deze veters is 68,5 cm en 94 cm en hebben een breedte van 6,4 mm.
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Elastische veters voor ouderen, snel en gemakkelijk uw schoenen aan-en uittrekken.

Heeft u wel eens moeite met het aantrekken of uittrekken van uw schoenen? Dan zijn elastische veters een handige oplossing. U strikt de elastische veters maar 1 keer en u hoeft ze verder niet meer te strikken. Uw schoenen kunnen aan en uit gedaan worden zonder de veters te strikken. Ideaal voor personen met rug- en heupproblemen of een beperkte handfunctie.

Kenmerken Elastische Schoenveters

  • Per verpakking 2 paar veters.
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, bruin en wit.
  • Lengte veters: 61 cm.
  • Er zijn twee langere veters in de kleur wit. Voornamelijk te gebruiken voor sportschoenen met 5, 6 of 7 vetergaten. De lengte van deze veters is 68,5 cm en 94 cm met een breedte van 6,4 mm.
In onze thuiszorgwinkel vindt u naast deze elastische veters voor gewone schoenen ook elastische veters specifiek voor sportschoenen.
En indien u niet goed kan bukken om uw schoenen aan te trekken, dan is een lange schoenlepel met veer ook een handig hulpmiddel.
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht