Circulation Booster Maxx Ultra

Waardering:
80% of 100
De Circulation Booster Maxx Ultra is een hulpmiddel om de bloedsomloop te stimuleren in de voeten en onderbenen. Brengt o.a. verlichting bij gespannen spieren, artritis, gezwollen / dikke enkels en voeten.
Speciale prijs € 169,95 Normale prijs € 200,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Circulation Booster Maxx Ultra verbetert uw bloedsomloop

Circulation Booster Maxx Ultra - Slaapstoornissen? Vermoeide benen? Gezwollen voeten? Vochtbenen? Spierpijn? Met de Circulation Booster Maxx Ultra voelt u zich weer snel fit en vitaal! Een nieuw innovatief hulpmiddel om de bloedsomloop te verbeteren in de voeten en onderbenen. Een slechte bloedsomloop kan leiden tot vermoeide, pijnlijke en zwaar aanvoelende benen. De meeste mensen krijgen op een bepaald moment in hun leven last van vermoeide, zere benen en vaak ook van gezwollen voeten. Vaak is langdurig staan of zitten hiervan de oorzaak. De Circulation Booster Maxx Ultra is een uniek product en verhoogt de doorbloeding.

Helpt bij:

 • Psychische belasting en stress
 • Gespannen spieren
 • Vermindert en voorkomt spierpijn
 • Slaapstoornissen
 • Gezwollen benen en voeten
 • Vermoeide benen en spanning
 • Artritis (reuma)
 • Gezwollen of dikke enkels
 • Koude handen en koude voeten in het algemeen.
 • Rusteloze benen
 • Inactiviteit door ouderdom of ziektebeelden.
 • Preventieve therapie.


Gebruik van de Circulation Maxx Ultra wordt afgeraden bij behandeling voor diepe veneuze trombose, bij hartziekten, afwijkende bloeddruk, huidproblemen, zenuwschade, epilepsie en multiple sclerose, net geopereerd zijn, tijdens de zwangerschap en kinderen jonger dan 10 jaar.
Tevens niet gebruiken als u een pacemaker, geïmplanteerde defibrillator, metalen of elektronische implantaten of ander elektronisch medisch apparatuur in/aan het lichaam heeft.

Hoe werkt het de Circulation Booster Maxx Ultra?

De werking van de Circulation Maxx Ultra bestaat uit unieke elektrische spierstimulatie. Een Circulation Booster maakt gebruik van elektrische spierstimulatie (ook wel‘EMS’ genoemd). Deze techniek wordt in de eerste plaats toegepast via twee grote voetstappen. De instelbare elektronische micro impulsen stimuleren de duizenden zenuwuiteinden in de voetzolen , inclusief de voetzoolspier. Dit geeft het gevoel van een aangename tinteling.

Fysiologische resultaat

Het fysiologische resultaat is dat de voet- en kuitspieren zich samentrekken en zich ontspannen, waardoor een pompende beweging ontstaat. Waardoor het bloed omhoog pompt en de bloedcirculatie verbeterd. Deze beweging bootst het natuurlijke circulatiesysteem van het been na, dat bijvoorbeeld actief is wanneer u loopt. Als de kuitspier zich samentrekt, wordt er bloed in de diepe aderen van de benen geperst en richting het hart gestuurd. Deze actie voorkomt op een doeltreffende manier dat de bloedstroom stagneert (‘stasis’) en zorgt voor een aanzienlijke toename in de doorbloeding van de aderen.

Instelbaar

De Circulation Booster is instelbaar, zo kunt u de bloedcirculatie steeds verder stimuleren. Hij biedt maar liefs 99 stimulatieniveaus, 14 programma's voor voetstimulatie en voetmassage en 10 programma's voor lichaamsstimulatie massages. Simpel en effectief en u hoeft er de deur niet voor uit. Gebruik 10 tot 30 minuten per dag. Inclusief 4 TENS elektroden die u overal op het lichaam kan plaatsen.

EMS behoort tot de familie van de Transcutane Elektrische NeuroStimulatie (‘TENS’). Apparaten die deze techniek gebruiken, worden al tientallen jaren verkocht door apotheken en drogisten.

Bij de Circulation Booster Maxx Ultra worden extra elektroden geleverd, die u kunt gebruiken om andere delen van het lichaam te behandelen.

Circulation Booster® T.E.N.S module helpt onder andere bij:
Arthritis, gewrichtsslijtage (kan zich overal manifesteren).
Rugpijnen.
Reuma

Eenvoudig in gebruik en de Circulation Booster Maxx Ultra komt standaard met:
- 4 TENS elektroden
- Groot LCD-scherm en oranje LED-achtergrondverlichting voor eenvoudige bediening
- Draadloze afstandsbediening
- Werkt zowel op netspanning als op batterijen.

Er is veel klinisch bewijs dat de werking van TENS en EMS ondersteunt. Circulation Maxx Ultra is medisch gekeurd en heeft een medische klasse IIa certificaat en is voorzien van het CE-merk.
4
Rating:
80% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht