Schouderbraces

Orthopedische en medische schouderbandages en schouderbraces, ter preventie en behandeling van schouderklachten.

Kwaliteit schouderbraces met de beste werking

Bent u op zoek naar de beste schouderbrace? Orthocor biedt de beste schouderbraces van gerenommeerde merken zoals Push, Thuasne, PSB en Bauerfeind. De schouderbraces in het assortiment van Orthocor, hebben wij geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring met braces. Daarin spelen ook de ervaringen van cliënten zoals topsporters mee, alleen de braces met de beste ervaring bieden wij aan. Door de schouderbraces zorgvuldig en deskundig te selecteren, bent u verzekerd van schouderbraces die voldoen aan de hoogste eisen en hierdoor de beste werking geven.

Hoe werkt een schouderbrace

Een schouder is een redelijk instabiel gewricht, waardoor de schouderspieren vaak grote krachten en belasting moeten verwerken. De meest voorkomende schouderklachten zijn; overbelasting van de schouder en schouder ontwrichting (schouder uit de kom, schouderluxatie). Dit kan voorkomen tijdens werken of andere dagelijkse activiteiten maar er is ook een schouderbrace voor sporten.
Ter preventie: Een schouderbraces kan beschermen bijvoorbeeld tijdens contactsporten zoals voetbal.
Ter behandeling: Kan een schouderbrace de beweging ondersteunen en/of beperken. Zodat de schouder kan herstellen na een operatie of blessure en de schouderpijn vermindert. Ook schouder artrose kan behandeld worden met een schouderbrace.

Schouderbrace advies van Orthocor

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring met schouderblessures. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste schouderbrace. Voordelig, veilig en snel de beste schouderbraces kopen bij orthocor.nl.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. McDavid schouderbrace
  Waardering:
  67% of 100
  Slechts € 104,95
  De mcdavid schouderbrace is een verstelbare neopreen schouderbandage die ideaal is voor het verminderen van de pijn veroorzaakt door verrekkingen, verzwikkingen, bursitis en tendinitis.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren