Slechtzienden

Het kan soms heel lastig zijn om met een visuele beperking om te gaan. Goede slechtzienden hulpmiddelen zijn vaak nodig om prettig te kunnen leven. Orthocor.nl heeft daarom een ruim assortiment slechtzienden hulpmiddelen voor mensen met een visuele, auditieve en/of leesbeperking en senioren. Aangepaste producten maken dagelijkse activiteiten vaak wat gemakkelijker. Maar ook bij hobby's, sportbeoefening, vrijetijdsbesteding of ontspanning kunnen deze producten een prima oplossing bieden. Ons assortiment bestaat onder andere uit, loepen, loeplampen en beeldschermvergroters. Met deze hulpmiddelen proberen we te bereiken dat de slechtziende minder afhankelijk wordt en zich minder afhankelijk voelt van de omgeving Deze artikelen zijn snel en eenvoudig op onze website te bestellen. Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar.

Producten 1-10 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Boekenstandaard Inklapbaar
  Waardering:
  100% of 100
  Speciale prijs € 27,40 Normale prijs € 35,00
  Mooi vormgegeven opvouwbare boekenstandaard van kunststof. In 3 standen te zetten voor een ontspannen optimale leeshouding.
 2. Loeplamp Tafel
  Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 50,00
  Een loeplamp voor op de tafel, met statief voorzien van een knikarm. Loeplamp met daglicht TL verlichting en en een 2,25x vergrotend glazen vergrootglas. Het statief heeft een gesloten knikarm en een extra lang aansluitsnoer van maar liefst 2,5 meter.
 3. Kalenderklok met temperatuurweergave
  Speciale prijs € 45,00 Normale prijs € 50,00
  Kalenderklok met temperatuurweergave, voor een duidelijke grote weergave van de tijd en datum. De digitale kalenderklok wordt radiografisch gesynchroniseerd, de klok geeft daarom altijd de correcte tijd aan. Inclusief batterijen.
 4. Kalenderklok met dag en datum
  Waardering:
  77% of 100
  Speciale prijs € 99,00 Normale prijs € 120,00
  De Kalenderklok met dag en datum is handig en overzichtelijk met grote valcijfers en letters, 5cm hoog met duidelijke Nederlandse weergave van: Tijd, Dag, Datum, Maand en Temperatuur. De analoge kalenderklok met Quartz uurwerk houdt rekening met het aantal dagen van de maand. Zeer geschikt voor senioren, slechtzienden en dementerenden.
 5. Boekenstandaard Orthocor
  Waardering:
  87% of 100
  Speciale prijs € 27,95 Normale prijs € 34,95
  Boekenstandaard Orthocor, opvouwbaar, met instelbare hoogte en 2 klemmen om het boek op zijn plaats te houden. Door het unieke flexibele kantelmechanisme kan de boekenstandaard zowel staand als liggend worden gebruikt.
 6. Panoramische Binnenspiegel Auto
  Waardering:
  90% of 100
  Speciale prijs € 26,95 Normale prijs € 30,00
  Deze panoramische binnenspiegel auto maakt de dode hoek kleiner en heeft u een beter overzicht van alle rijstroken. De panorama achteruitkijkspiegel is universeel en makkelijk op de bestaande achteruitkijkspiegel te klemmen.
 7. Elektronische Sleutelvinder
  Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 30,00
  Indien u wel eens vergeet waar uw portemonnee, sleutels of tas ligt. Dan is de elektronische sleutelvinder een zeer handig hulpmiddel. U kunt uw spullen snel en makkelijk terugvinden.
 8. LED Zaklamp Oplaadbaar
  Waardering:
  87% of 100
  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 35,00
  Met de Oplaadbare LED Zaklamp hebt u altijd een opgeladen LED-zaklamp bij de hand. De zaklamp is compact en heeft een handzaam formaat, is spatwaterdicht en heeft een nachtlamp-/oriëntatiefunctie. De zaklmap gaat automatisch aan bij een stroomonderbreking en zodra u de zaklamp uit de lader neemt. De zaklamp wordt geleverd inclusief de lader en oplaadbare batterijen.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 9. LED Oriëntatieverlichting
  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 35,00
  De LED Oriëntatieverlichting is een nachtlamp met bewegingssensor, te gebruiken als kast, hal, overloop en trapverlichting. Volledig 360 graden draaibare voet, inclusief dubbelzijdige tape voor eenvoudige bevestiging.
 10. Medicijndoos met Alarm
  Waardering:
  93% of 100
  Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 40,00
  Dankzij de Medicijndoos met Alarm vergeet u nooit meer om uw medicijnen in te nemen. Uitgerust met 5 verschillende compartimenten, elk compartiment is uitgerust met een eigen alarm. Als alarmsignaal kunt u kiezen voor een geluidsignaal en/of trilalarm.

Producten 1-10 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren