LED Zaklamp Oplaadbaar

Waardering:
87% of 100
Met de Oplaadbare LED Zaklamp hebt u altijd een opgeladen LED-zaklamp bij de hand. De zaklamp is compact en heeft een handzaam formaat, is spatwaterdicht en heeft een nachtlamp-/oriëntatiefunctie.
Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 30,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
De Oplaadbare LED Zaklamp met Oriëntatiefunctie is een handig hulpmiddel om goed zicht te hebben in het donker. De LED Zaklamp Oplaadbaar kan zowel gebruikt worden in de hand om uw weg te vinden maar ook als oriëntatielamp of nachtlampje. De LED Zaklamp Oplaadbaar heeft namelijk een Nachtlamp/oriëntatie functie, zodat hij samen met een handige stopcontacthouder ideaal is om in een kamer of overloop te plaatsen.

LED Zaklamp met Oriëntatiefunctie en oplaadbaar

Ook zonder gebruik te maken van het stopcontact blijft de zaklamp lang branden door de zuinige LED-lampjes. De lamp is direct gebruiksklaar. De LED Zaklamp Oplaadbaar heeft een compact en handzaam formaat. Ook schakelt de zaklamp automatisch aan bij stroomuitval of stroomonderbreking. U kunt de lamp continu in de lader laten zitten. Er bestaat geen gevaar voor overladen. De intensiteit van het licht instelbaar in 3 standen, middels een dimmer.

Vakantiehulpmiddel
De LED Zaklamp met Oriëntatiefunctie is een praktisch hulpmiddel voor uw vakantie. De LED Zaklamp kunt u gebruiken als nachtlampje naast uw bed zodat u 's nachts ook op uw hotelkamer makkelijk de weg kan vinden. De behuizing is spatwaterdicht.

Wordt geleverd inclusief lader/houder en batterijen.
4.35
Rating:
87% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht