Voetbed Superfeet Orange

Actie: Gratis verzending Superfeet Orange met schuim voetbed voor extra comfort, ontwikkeld om in heren- en damesschoenen te passen waar de standard binnenzool uitgehaald kan worden.

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Een uniek stabiliserend voetbed met extra comfort door high impact foam

Voetbed Superfeet Orange - BINNENZOOL MET EXTRA DEMPING EN COMFORT DOOR HET GEBRUIK VAN EEN EXTRA LAAG SCHUIM. Ontwikkeld om in hoog-volume heren- en damesschoenen te passen waar de standard binnenzool uitgehaald kan worden. Hieronder vallen o.a. werkschoenen, vrijetijdsschoenen en golfschoenen. Door het gebruik van "high impact schuim" is de oranje zool ideaal voor mensen die de hele dag op hun voeten staan en zware uitvoerende beroepen.

Eigenschappen Superfeet Orange

Het Superfeet Orange voetbed kan door iedereen gedragen worden en geeft extra steun zodat de voet stabiliseert! De steunzolen van Superfeet zijn al jaren een begrip. Niet alleen onder topsporters en buitensporters, maar ook bij mensen die de Superfeet steunzolen dagelijks gebruiken in hun gewone 'door-de-weekse schoenen'. De Oranje steunzolen zijn gebaseerd op de succesvolle formule van Superfeet steunzolen, maar bovendien uitgerust met een extra laag zogenaamd high impact foam. Deze schokabsorberende laag zorgt voor extra comfort. Ook zeer geschikt voor mensen met gevoelige voeten.

De stabiliteit en ondersteuning wordt onder andere verkregen door het zogenaamde Encapsulating Stabilizer System (ESS): een unieke stabiliserende kuip die zorgt voor een natuurlijke stand van de voet en schokdemping tijdens het lopen. Een extra behandeling met de antimicrobiële NXT technologie zorgt bovendien voor een natuurlijke, langdurige bescherming tegen de vorming van bacteriën en daarmee de vorming van nare geurtjes.

Over het algemeen moeten mensen hun voeten en benen wat tijd gunnen om te wennen aan de extra ondersteuning die Superfeet geeft. Bij gebruik van het Superfeet voetbed raden wij aan om de eerste 5-10 dagen de zolen 2-3 uur per dag te dragen, bij hardlopen 20-30 minuten. Wanneer u ze voor het eerst gebruikt doe dit dan nooit tijdens een lange wandeling of hardlooptraining.

Bepalen welke Superfeet-maat u heeft:
1. Wat is uw schoenmaat? Zit u tussen twee maten in ga dan voor de grootste maat.
2. Bekijk de voet goed, heeft u een brede voet/hiel? Ga dan 1 Superfeet maat omhoog (heeft u bijvoorbeeld 42 en een gemiddelde voet dan komt u in Superfeet maat D. Heeft u een brede voet of hiel kies dan E, enzovoort).

De zool mag nooit te kort zijn.
Heeft u een halve maat bijvoorbeeld 41,5 kies dan voor de zool 42-44 E.

Maattabel op basis van Schoenmaat
37 - 38.5 (C)
39 - 41 (D)
42 - 44 (E)
45 - 46,5 (F)
47 - 49 (G)

TRIM-TO-FIT
Het juist knippen is van groot belang voor het draagcomfort.

Stap 1. VERWIJDEREN
Verwijder de binnenzool die in je schoen zit. Superfeet moet, voor de juiste pasvorm, vlak op de bodem van de schoen liggen.

Stap 2. AFTEKENEN
Leg de originele zool uit de schoen op de Superfeet zool.
Zorg dat beide bovenranden aan de achterkant van de zooltjes gelijk liggen.
Leg vervolgens de binnenzijde van de zooltjes gelijk. Trek met pen een lijn om de bovenste zool.

Stap 3. KNIPPEN
Knip voorzichtig langs de binnenkant van de lijn. Wees voorzichtig, knip ze niet te kort af; knippen, proberen…..knippen, proberen.

Stap 4. PLAATSEN
Steek het geknipte Superfeet voetbed in je schoen. BELANGRIJK! Superfeet zolen moeten een beetje kunnen bewegen in lengterichting in de schoen (net als je voeten) ongeveer 2mm. Wanneer de zool in de schoen ligt moet deze dus ongeveer 2 mm korter zijn dan de schoen.

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht