Inlegzool Superfeet Medical Grey Hoog

Actie: Gratis verzending Inlegzool Superfeet Medical Grey Hoog - MAXIMALE SCHOK-DEMPING Ontwikkeld voor maximale schokdemping voor sport-, outdoor- en werkschoeisel.
Niet meer leverbaar - Als alternatief kunt u de Superfeet Groen bestellen. Dit zijn exact dezelfde zolen, alleen de kleur van de toplaag is anders. Onderstaand bij de gerelateerde producten staat deze zool ook vermeld.

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Inlegzool Superfeet Medical Grey Hoog - MAXIMALE SCHOK-DEMPING Ontwikkeld voor maximale schokdemping voor sport-, outdoor- en werkschoeisel. Deze zool bevat meer comfort schuim dan de Superfeet medical grey laag, is daardoor iets hoger en werkt het beste in hoog volume schoenen. De inlegzolen worden per paar geleverd. Deze inlegzool is het meest geschikt voor mensen met een middel tot hoge voetboog.

Gebruikers van Superfeet binnenzolen hebben vermindering van een groot aantal klachten gemeld zoals: hielspoor, shinsplints (scheenbeenvlies ontsteking), knobbels (hallux valgus), kramp onder de voet, brandend gevoel onder de bal van de voet, zwarte teennagels, blaren, gezwollen enkels, botgroei aan het hielbot of aan de zijkant van de voet, drukpunt op de grote teen en heup-, knie- of rugklachten.

De Superfeet inlegzool is de meest stabiliserende die in de markt verkrijgbaar is. De inlegzolen verbeteren de gezondheid van de voeten en helpen veelgehoorde klachten te verminderen. Superfeet onderscheidt zich van andere merken door de voet simpelweg in de juiste positie te stellen en te ondersteunen. De ondersteuning wordt verkregen door de unieke, gepatenteerde hielkuip. Superfeet maakt al ruim 40 jaar inlegzolen en dat voel je!

Kenmerken inlegzool Superfeet Medical Grey hoog
- De inlegzool heeft een diepe hielkuip. Het vet onder de voet kan niet weg en je loopt weer op je natuurlijke schokdemping.
- Speciaal ontworpen voor in goed aansluitende schoenen
- Superfeet ondersteunt met name het hielbot waardoor over-pronatie (het naar binnen kantelen van de voet) wordt verminderd.
- Anatomische boogvorm geschikt voor de meeste voettypen
- Agion® antibacterieel behandelde toplaag waardoor bacteriën en onaangename geuren worden tegengegaan
- Aanbevolen voor gebruik in goed aansluitende sport-, hardloop- berg- en casualschoenen

Beschrijving Inlegzool Superfeet Medical Grey Hoog
De Superfeet inlegzolen bestaan in veel verschillende modellen, elk herkenbaar aan zijn eigen kleur. De verschillende modellen staan voor voettypen en soort schoenen waar je ze in wilt dragen. De inlegzool Superfeet Medical Grey Hoog is het best geschikt voor mensen met een middel tot hoge voetboog. Heeft u een lage boog dan kunt u de inlegzool superfeet medical laag proberen. De inlegzool is geschikt voor schoenen waar de standaard binnenzool uit kan.
Bij een gemiddeld to lage wreef bent u waarschijnlijk het meest geholpen met deze hoog volume inlegzool.

LET OP! De binnenkant van de schoen moet wel vlak zijn. De zool moet vlak in de schoen liggen.

Over het algemeen moeten mensen hun voeten en benen wat tijd gunnen om te wennen aan de extra ondersteuning die Superfeet geeft. Bij gebruik van de Superfeet grijze inlegzool raden wij aan om de eerste 5-10 dagen de zolen 2-3 uur per dag te dragen, bij hardlopen 20-30 minuten. Wanneer u ze voor het eerst gebruikt doe dit dan nooit tijdens een lange wandeling of hardlooptraining.

Bepalen welke Superfeet-maat u heeft:
1. Wat is uw schoenmaat? Zit u tussen twee maten in ga dan voor de grootste maat.
2. Bekijk de voet goed, heeft u een brede voet/hiel? Ga dan 1 Superfeet maat omhoog (heeft u bijvoorbeeld 42 en een gemiddelde voet dan komt u in Superfeet maat D. Heeft u een brede voet of hiel kies dan E, enzovoort).

De zool mag nooit te kort zijn.
Heeft u een halve maat bijvoorbeeld 42,5 kies dan voor de zool 43-45 E.

Maattabel op basis van Schoenmaat
34 - 36 (B)
37 - 38.5 (C)
39 - 41 (D)
42 - 44 (E)
45 - 46,5 (F)
47 - 49 (G)
50 - 52 (H)

TRIM-TO-FIT
Het juist knippen is van groot belang voor het draagcomfort.

Stap 1. VERWIJDEREN
Verwijder de binnenzool die in je schoen zit. Superfeet moet, voor de juiste pasvorm, vlak op de bodem van de schoen liggen.

Stap 2. AFTEKENEN
Leg de originele zool uit de schoen op de Superfeet zool.
Zorg dat beide bovenranden aan de achterkant van de zooltjes gelijk liggen.
Leg vervolgens de binnenzijde van de zooltjes gelijk. Trek met pen een lijn om de bovenste zool.

Stap 3. KNIPPEN
Knip voorzichtig langs de binnenkant van de lijn. Wees voorzichtig, knip ze niet te kort af; knippen, proberen…..knippen, proberen.

Stap 4. PLAATSEN
Steek de geknipte Superfeet in je schoen. BELANGRIJK! Superfeet zolen moeten een beetje kunnen bewegen in lengterichting in de schoen (net als je voeten) ongeveer 2mm. Wanneer de zool in de schoen ligt moet deze dus ongeveer 2 mm korter zijn dan de schoen.
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.