Topro Troja 2G Premium

Topro Troja 2G rollator, uw vrijheid, uw mobiliteit, uw gemak! De nieuwe Topro Troja 2G Premium neemt een voorsprong op de concurrentie als het gaat om veiligheid, flexibiliteit en comfort. De Premium versie heeft:
• Quick Release SOFT wielen
• Luxe afneembare boodschappentas
• LED verlichting met bewegingssensor
• Valalarm
• Op alle TOPRO troja 2G rollators zit 7 jaar garantie !!
Niet meer leverbaar Hiervoor is de Topro Troja 5G in de plaats gekomen.
Speciale prijs € 409,00 Normale prijs € 425,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Topro Troja 2G - De 2e generatie Topro Troja rollator. De nieuwe Topro Troja 2G neemt een voorsprong op de concurrentie als het gaat om veiligheid, flexibiliteit en comfort. Zijn voorganger, de Topro Troja Classic werd als winnaar gekozen van de Duitse “Stiftung Warentest” editie 9 / 2005. Sindsdien is Topro bezig geweest met de ontwikkeling van de Troja 2G op basis van onderzoek en feedback van gebruikers en therapeuten. Het resultaat is de 2e generatie Troja met nog meer gebruiksvriendelijke functies, een hoge focus op veiligheid, flexibiliteit en comfort. De Topro Troja 2G is standaard uitgevoerd met grote wielen wat een optimaal comfort geeft bij oneffenheden, bijvoorbeeld tijdens het lopen over stoeptegels. Makkelijk te kantelen over stoepranden en obstakels met de drempelhulp.

Een lichtgewicht rollator van zeer hoge kwaliteit met een uniek design

De Topro Troja 2G is verkrijgbaar in drie uitvoeringen; Basic, Standaard en Premium.
- De Basic is uitgevoerd met een afneembaar en tevens afsluitbaar boodschappennetje. Ook is deze uitvoering standaard voorzien van Quick Release GRIP wielen.
- De Standaard uitvoering is voorzien van Soft (afneembare) rubberen banden. Door de zachte en brede banden loopt u zeer comfortabel over oneffenheden in de weg en heeft u geen last van eventuele "schokken" in onderarmen. Het model Standaard is ook voorzien van luxe afneembare boodschappentas met opbergvakken.
- De Premium uitvoering is voorzien van Soft (afneembare) rubberen banden. Door de zachte en brede banden loopt u zeer comfortabel over oneffenheden in de weg en heeft u geen last van eventuele "schokken" in onderarmen. Het model Premium is ook voorzien van luxe afneembare boodschappentas met opbergvakken en LED verlichting met val-alarm. De LED verlichting zal automatisch gaan branden op het moment dat u gaat lopen met de rollator als het donker wordt door middel van de geïntegreerde licht en beweginssensor. Zodra de rollator weer stil staat zal de LED verlichting na 2 minuten automatisch weer uitgaan. Op de rollator zit ook een valalarm. Deze zal automatisch in werking worden gesteld op het moment dat de rollator kantelt, hierdoor zal de aandacht van voorbijgangers worden getrokken mocht u onverhoopt ten val komen.

Topro Troja 2G Premium Kenmerken
1 - Ergonomische handgrepen die het makkelijker maken om op te staan vanuit een zittende positie, is zeer comfortabel en biedt meerdere verschillende mogelijkheden om de handgreep vast te houden in zowel staande als zittende positie.

2 - Quick Release, de wielen beschikken over een Quick Release systeem hierdoor zijn de wielen met 1 klik op de knop te verwijderen of te plaatsen, er zijn twee verschillende wielen verkrijgbaar zie 3 en 4.

3 - Soft wielen, de soft wielen zitten op de Troja 2G Premium en standaard rollator, zeer comfortabel over oneffen terrein en stoeptegels. Voorkomt “schokken” in de armen.

4 - GRIP wielen, het model 2G Basic is uitgevoerd met deze wielen. De GRIP wielen bieden veel comfort over gladde ondergrond zoals in huis over vloerbedekking. Deze wielen zijn zeer geschikt voor binnen gebruik. De GRIP wielen zijn als optie verkrijgbaar zodat u kunt wisselen tussen de comfort wielen die standaard meegeleverd worden en de GRIP wielen voor binnen gebruik. Dankzij het Quick Release systeem kunt u de wielen eenvoudig verwisselen.

5 - Bel, de Troja 2G wordt standaard geleverd met een bel.

6 - Boodschappennetje, de Troja 2G Basic heeft standaard een afneembare boodschappennetje welke tevens afsluitbaar is. De Standaard en Premium versie zijn uitgevoerd met een boodschappentas.

7 - LED Verlichting en valalarm - is inclusief voor het Premium model en is optioneel verkrijgbaar op de andere model. Automatische LED verlichting met geïntegreerd valalarm. De LED verlichting gaat vanwege ingebouwde sensoren automatisch branden bij schemer en/of donker zodra de rollator in beweging komt. Na stilstand blijven deze nog 2 minuten branden en gaan daarna uit. Zodra de rollator kantelt zal er een alarm afgaan waardoor omstanders gewaarschuwd worden.

8 - Reflectoren, de Troja 2G is rondom uitgerust met reflectoren zodat u ook in het donker goed zichtbaar bent. topra troja 2g kenmerken

Topro Troja 2G Premium Maten
De Troja 2G is verkrijgbaar in 2 in de maten S (Small) en M (Medium).

De Troja 2G S (Small) weegt 7,3kg en is geschikt voor personen van 1,35m tot 1,70m met een maximum gewicht van 125kg. Leverbaar in de kleuren grijs en zand.

De Troja 2G M (Medium) weegt 7,7kg en is geschikt voor personen van 1,50m tot 2,00m met een maximum gewicht van 150kg. Leverbaar in de kleuren grijs en zand, rood en wit.

Maat M (medium)   S (small)       
Standaard kleur grijs grijs
Gebruikerslengte 150-200 cm 135-170 cm
Max. Gebruikers gewicht  150 kg 125 kg
Hoogte handgrepen 78 - 100 cm 67 - 86 cm
Maximale lengte rollator 65 cm 65 cm
Maximale breedte rollator  61 cm 61 cm
Breedte tussen de handgrepen  47 cm 47 cm
Zithoogte 62 cm 54 cm
Draaicirkel 84 cm 84 cm
Diameter wielen 20 cm 20 cm
Breedte wielen 3,6 cm 3,6 cm
Handgrepen Diverse posities/ afmetingen
Grijpafstand remhendel 6,5 cm 6,5 cm
Hoogte rollator opgevouwen 81,5 cm 75,5 cm
Breedte rollator opgevouwen 24 cm 24 cm
Lengte rollator opgevouwen 66 cm 66 cm
Transport dimensies zonder wielen en mandje  L 60 x B 24 x H76 cm L  60 x B 24 x H 72 cm
Transport gewicht zonder wielen en mandje 6 kg 5,7 kg


Opties
topra troja 2g optiesWaarom deTopro Troja 2G
• Geproduceerd in Noorwegen door TOPRO AS
• Ontworpen om de kwaliteit van uw leven te vergroten en te verbeteren
• Ontwikkeld in samenwerking met therapeuten
• Gefabriceerd met geavanceerde technologie
• Modern lichtgewicht design
• Kwaliteitsgarantie volgens NS-EN ISO 9001
• 5 jaar garantie
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht