Latex Matras

Latex Matras van latex rubber en voorzien van incontinentiehoes....

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Latex Matras van latex rubber en voorzien van incontinentiehoes. Latex matrassen staan garant voor een soepel en warm ligcomfort door de unieke compositie van synthetische en natuurlijke latex.
Latex garandeert een optimale aanpassing aan het lichaam. De Latex matrassen hebben een soepele schoudercomfort-zone voor extra slaapcomfort. De natuurlijke S-curve van de wervelkolom wordt gewaarborgd hetgeen resulteert in een uitstekend herstel van het lichaam tijdens de slaap. Daarnaast biedt de schoudercomfort-zone drukreductie op schouders en hielen.
Het verlies aan elasticiteit tijdens de levensduur van de Latex matrassen van Orthocor is minimaal. Hierdoor wordt een langdurig en hoogwaardig ligcomfort gerealiseerd.
De Latex matrassen zijn bovendien te leveren in een Soft en Medium uitvoering. De duurzaamheid van het matras wordt hierdoor aangepast aan het lichaam van de gebruiker.
Het Latex matras is latexallergie vrij. Latexallergie wordt veroorzaakt door direct contact met de eiwitten in de natuurlatex. In het geval van matrassen kan geen allergie ontstaan, omdat de beslaper op de hoes ligt en derhalve geen direct contact maakt met de Latexkern.

De Latex matrassen zijn leverbaar met de Platilon incontinentiehoes. Platilon heeft een hoge elasticiteit, zowel in de lengte- als in de breedterichting. De hoge elasticiteit van Platilon leidt tot een optimale verdeling van de lichaamsdruk over het matras. De eigenschappen van de kern van het matras komen volledig tot hun recht.
Platilon heeft goede vochtregulerende en ventilerende eigenschappen. Ventilatie houdt het matras schimmel- en bacterievrij. Een prettig slaapklimaat wordt door deze hoes gegarandeerd. Platilon is een zacht en soepel materiaal en geeft een aangenaam ligcomfort.
De Platilon hoes is bestand tegen bloed, vet, zuur en urine en is waterafstotend. Deze hoes is eenvoudig te reinigen met de gebruikelijke reinigingsmiddelen. Platilon is wasbaar tot 90° C. Zelfs vele malen wassen op hoge temperatuur heeft geen nadelige invloed op de eigenschappen van de hoes.


Totale hoogte: 14 cm

Kern: 14 cm comfortabele latex

Extra: soepele schoudercomfort-zone

Hardheid: leverbaar in Soft en Medium uitvoering

Materiaal incontinentiehoes: Platilon

Kleur incontinentiehoes: groen/blauw

Confectionering: rits over de korte en lange zijde

Leverbaar in de volgende uitvoeringen:
90 x 200 x 14 soft zonder incontinentiehoes
90 x 210 x 14 soft zonder incontinentiehoes
90 x 220 x 14 soft zonder incontinentiehoes
90 x 200 x 14 soft met incontinentiehoes
90 x 210 x 14 soft met incontinentiehoes
90 x 220 x 14 soft met incontinentiehoes
90 x 200 x 14 medium zonder incontinentiehoes
90 x 210 x 14 medium zonder incontinentiehoes
90 x 220 x 14 medium zonder incontinentiehoes
90 x 200 x 14 medium met incontinentiehoes
90 x 210 x 14 medium met incontinentiehoes
90 x 220 x 14 medium met incontinentiehoes
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht