Superfeet Inlegzolen

GEZONDHEID VAN DE VOETEN.

Gebruikers van Superfeet inlegzolen hebben vermindering van een groot aantal klachten gemeld zoals: hielspoor, shinsplints (scheenbeenvlies ontsteking), knobbels (hallux valgus), kramp onder de voet, brandend gevoel onder de bal van de voet, zwarte teennagels, blaren, gezwollen enkels, botgroei aan het hielbot of aan de zijkant van de voet, drukpunt op de grote teen en heup-, knie- of rugklachten. Superfeet inlegzolen

HOE KAN DAT?

Superfeet inlegzolen ondersteunen met name het hielbot waardoor over-pronatie (het naar binnen kantelen van de voet) wordt verminderd. Hierdoor krijgen de voetbogen de gele-genheid te functioneren zoals van nature bedoeld is.

VOET FEITEN

 • Gemiddeld maken we 8.000 tot 12.000 stappen per dag
 • Iedere voet heeft 28 botjes
 • De mens liep van origine op oneffen terrein
 • Een groot deel van de bevolking over-proneert
 • Vrouwen hebben vier keer meer voetproblemen dan mannen
 1. Voetbed Superfeet Orange
  Actie: Gratis verzending Superfeet Orange met schuim voetbed voor extra comfort, ontwikkeld om in heren- en damesschoenen te passen waar de standard binnenzool uitgehaald kan worden. Lees verder
  Niet op voorraad
 2. Binnenzool Superfeet Blue
  Waardering:
  80%
  Slechts € 49,95 Normale prijs € 54,95
  Actie: Gratis verzending Binnenzool Superfeet Blue - de meest veelzijdige binnenzolen. De blauwe binnenzool is het meest geschikt voor mensen met een lage voetboog. Lees verder
 3. Binnenzool Superfeet Green
  Slechts € 49,95 Normale prijs € 54,95
  Actie: Gratis verzending Binnenzool Superfeet Green - MAXIMALE SCHOK-DEMPING Ontwikkeld voor maximale schokdemping voor sport-, outdoor- en werkschoeisel. Lees verder

GEWENNINGSPERIODE

Over het algemeen moeten mensen hun voeten en benen wat tijd gunnen om te wennen aan de extra ondersteuning die Superfeet geeft. De Superfeet groene binnenzolen geven de meeste ondersteuning waardoor wij aanraden om de eerste 5-10 dagen de zolen 2-3 uur per dag te dragen, bij hardlopen 20-30 minuten. Wanneer je ze voor het eerst gebruikt doe dit dan nooit tijdens een lange wandeling of hardlooptraining. De andere modellen van Superfeet hebben normaalgesproken een kortere gewenningsperiode. Sommige gebruikers ervaren geen of weinig verandering bij het gebruik van Superfeet, anderen kunnen soms lichte pijnscheuten of steken voelen in het scheenbeen, de knieën, dijen, heupen of lage rug. Als dit het geval is raden wij u aan de zool uit de schoen te halen en de volgende dag opnieuw te gebruiken. Normaal gesproken verdwijnen deze verschijnselen binnen de bovengenoemde gewenningsperiode. Blijven de zolen oncomfortabel na inachtneming van de bovengenoemde gewenningsperiode, ga dan kunt u altijd bij ons terug komen om uw voeten en de maat van de zool te laten controleren.

HOE LANG GAAN MIJN SUPERFEET ZOLEN MEE?

Gemiddeld 18-24 maanden afhankelijk van het gebruik en de kwaliteit van de schoenen waarin ze gedragen worden. Superfeet binnenzolen kunnen gereinigd worden met warm water en zachte zeep.

WELKE BINNENZOOL IS VOOR MIJ GESCHIKT?

Superfeet maakt diverse modellen inlegzolen om de pasvorm en het comfort van verschillende typen schoenen te verbeteren. Superfeet’s verschillende modellen zijn ontworpen met als uitgangspunt het model van de schoen en de hoeveelheid volume in de schoen. Bijv: een bergschoen heeft veel meer volume en heeft een ander model dan een nette schoen. Met dit als uitgangspunt raden wij aan de groene zolen te gebruiken in hoog volume schoenen als berg-, werk- en skischoenen. Het vermindert het volume in de schoen en de schoen sluit beter om de voet.

SUPERFEET SELECTIE TIPS

Het kiezen van de juiste zool hangt tevens af van het volume van de voet! Een volle voet met hoge wreef is waarschijnlijk het meest geholpen met een laag volume binnenzool als blauw of zwart, ook in een hoog volume schoen.
Als laatste, maar zeer belangrijk onderdeel, dient men naar de voetboog te kijken; is de voet erg plat kies dan voor blauw of zwart, heeft deze een redelijke boog dan kunt u groen proberen. Het gaat om de juiste combinatie van voet en schoen! Om de perfecte pasvorm te verkrijgen kunt u ook sokken, Tonque depressors* en Volume reducers* gebruiken.

Ga naar de Superfeet inlegzool