Sta Op Stoel Zwolle

Sta Op Stoel Zwolle, biedt u de helpende hand bij het opstaan. De sta op stoel Zwolle is van topkwaliteit, Italiaans design en geeft een ongekend comfort.
Speciale prijs € 829,00 Normale prijs € 1.000,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Sta Op Stoel Zwolle - Deze sta op stoel biedt u de helpende hand bij het opstaan. De sta op stoel Zwolle is van topkwaliteit, Italiaans design en geeft een ongekend comfort. Als orthopedisch bedrijf weten wij hoe belangrijk het is dat uw lichaam de juiste steun krijgt. Deze sta op stoel helpt u met opstaan en biedt u een goede ondersteuning in de rug en nek. Het gewicht van de sta op stoel is 45 Kg.

Om energie te besparen en overbelasting van uw kniegewrichten te voorkomen, hoeft u niet ver door uw knieën te zakken. Het ingebouwde elektrische sta-op mechanisme helpt u handig, met de bijgeleverde afstandbediening, zonder inspanning omhoog te komen en te gaan zitten. Daarnaast is de stoel standaard voorzien van wielen zodat de stoel gemakkelijk verrijdbaar is.

Sta-op stoel Zwolle opties:
- Motoren: De sta op stoel is verkrijgen met 1 of 2 motoren. Met 2 motoren kan de rugleuning en voetondersteuning onafhankelijk van elkaar worden bediend. U kunt bijvoorbeeld wel de rugleuning naar achter klappen, maar de voet ondersteuning naar beneden. Bij het 1 motorig model gaat zowel de rugleuning als voetondersteuning gelijktijdig op en neer.
- Kleur: de sta op stoel Zwolle is te verkrijgen in 3 kleuren: rood, blauw en bruin Alcantara leder. Sterk, zacht, mooi, warm en een mat uiterlijk maken Alcantara naast leder een van de mooiste bekledingen voor luxe meubelen. Sta Op Stoel Zwolle afmetingen

Gebruik van Hout in de Sta Op Stoel:
- Massief: Gebruikt in de body van de stoel en in knooppunten binnen armen en rugleuning, zodat er een betere stabiliteit van de stoel ontstaat.
- Multiplex: gebruikt bij de ombouw van skeletten van de rugleuning en armleuningen, zodat hoge weerstand ontstaat tegen belasting en breuk.
- Melamine: Gebruikt voor de toplaag van het skelet van hout en in het bijzonder als vulstof voor de lege ruimtes.

Elektrische mechanismen in de Sta Op Stoel
- De elektrische mechanismen zijn CE gecertificeerd
- De Motoren en transformatoren zijn gebouwd en gemonteerd voor een lange levensduur van het product en zorgen voor een maximaal gebruiksgemak.
- De modellen met een liftsysteem kunnen een gewicht dragen met een maximum van 130 kg.
- De afstandsbedieningen zijn ontworpen volgens het specifieke behoeften van de doelgroep. De toetsen zijn van gehard rubber, met reliëf, voor een eenvoudig gebruik.

Vulling van de Sta Op Stoel
- Uitgebreide hoge dichtheid voor stevigheid van de zitting, in combinatie met zachte vullingen voor comfort.
- Fiber schuim met bepaalde productie methode waardoor de rugleuning zeer zacht en niet-vervormbaar is.

Sta Op Stoel Frame
De behuizing is gemaakt van ijzer (met een zeer hoge weerstand tegen buiging)

PRODUCTGARANTIE VAN 2 JAAR
Stoelen worden gratis bij u thuis afgeleverd en uitgelegd.
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht