Hoog Laag Bed

Hoog Laag Bed voor veilig in- en uitstappen en zorg op de juiste werkhoogte, kwalitatief hoogwaardige componenten en een huiselijke uitstraling.
Speciale prijs € 1.049,00 Normale prijs € 1.149,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Hoog Laag Bed - Door de kwalitatief hoogwaardige houten componenten heeft het hoog laag bed een huiselijke uitstraling. De houten en metalen bedhekken garanderen een veilig gebruik. Met behulp van de papegaai is het mogelijk om van lighouding te veranderen en zonodig te liften. De bedden zijn eenvoudig en zonder gereedschap te monteren en in 4 delen te demonteren. Dit elektrisch verstelbaar hoog laag bed wordt geleverd inclusief houten bedhekken en papagaai.

Veilig in- en uitstappen en zorg op de juiste werkhoogte

Met het hoog laag bedden kan men veilig in- en uitstappen en de zorgverlener op de juiste werkhoogte werken. Door de metalen constructie is het hoog laag bed zeer stabiel en duurzaam. Door gebruik van hoogwaardige materialen is de kans op defecten minimaal. Dankzij jarenlange ervaring in de zorg is dit hoog laag bed tot in elk detail geoptimaliseerd. Hierdoor voldoet het hoog laag bed ook aan de europese norm voor medische hulpmiddelen (NEN-IEC 60601-2-52:2009). Dit betekent dat het bed uitgebreid is getest onder zeer zware omstandigheden.

Eigenschappen Hoog Laag Bed
• Het ligvlak is elektrisch verstelbaar. Het kan verticaal omhoog en naar beneden en de bedbodem heeft een verstelbaar romp - en beengedeelte.
• Comfortabel voor zowel gebruiker als verzorger
• De houten en metalen bedhekken garanderen een veilig gebruik.
• Met behulp van de papegaai is het mogelijk om van lighouding te veranderen en makkelijker op te staan en te gaan liggen.

Hoog Laag Bed Pluspunten
+ BETROUWBAARHEID
De afstandsbediening is gebouwd conform de norm IPX6 en biedt hierdoor een zeer goede bescherming tegen vocht en garandeert de optimale werking van het bed.

+ VEILIG
Met het centrale vergrendelsysteem is het mogelijk om met één handeling alle functies van het bed in of uit te schakelen.

+ PRAKTISCH
Door de ergonomische vormgeving van de afstandsbediening is deze gemakkelijk hanteerbaar. Daarnaast is de afstandsbediening voorzien van een bevestigingshaak voor het ophangen aan het bedhek, wat het dagelijks gebruiksgemak ten goede komt.

Specificaties Hoog Laag Bed
- Totale lengte (buitenmaat) : 217 cm
- Totale breedte (buitenmaat) : 105 cm
- Hoogte van de panelen ten opzichte van het ligvlak : 46 cm
- Mini-maxi hoogte ligvlak met wielen van 100 mm : 40/80 cm
- Lengte (binnenmaat) : 200 cm
- Breedte (binnenmaat) : 94 cm
- Afstand vloer en onderkant ligvlak : 35 cm
- Maximale belasting (gebruiker, matras en accessoires : 170 kg
- Toegestane matrashoogte: 12/18 cm
- Gewicht van het zwaarste onderdeel : 22 kg
- Garantie van twee jaar op de motoren en vijf jaar op het frame.

Het hoog laag bed kan op 2 manieren bezorgd worden:
1 het wordt in dozen aangeleverd. Omdat het bed ook flexibel door thuiszorgorganisaties wordt ingezet is de montage erg makkelijk, u kunt het bed zonder gereedschap in elkaar zetten 2 het bed wordt kan en klaar op de transportset geleverd
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht