Seniorentelefoon met alarm

Waardering:
93% of 100
De Seniorentelefoon met Alarm is een simpele senioren telefoon met grote knoppen, duidelijk display en draadloze SOS drukker. Een sprekend toetsenbord en een luide bel en lichtsignalen geven ook slechthorenden en slechtzienden extra gemak.
Speciale prijs € 99,00 Normale prijs € 130,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Duidelijke en eenvoudig te bedienen seniorentelefoon met alarm. Uitermate geschikt voor slechthorenden en slechtzienden. Met een aparte knop voor een SOS noodoproep, deze is om de nek te dragen. Druk op de rode SOS-knop of op de noodknop op de telefoon, en het toestel laat een luide alarmbel horen. Indien er na 15 seconden geen hulp is gearriveerd, dan belt de seniorentelefoon de geprogrammeerde noodnummers af tot iemand reageert.

Blijf zelfstandig met een veilig gevoel

Deze seniorentelefoon is ontworpen met als doel een gebruiksvriendelijke telefoon voor senioren en alleenwonenden. Door de grote toetsen wordt het kiezen van een verkeerd nummer voorkomen. De seniorentelefoon laat zelfs horen welk nummer u heeft gekozen, dit is zeker voor slechtzienden van grote betekenis. Het duidelijke LCD display met achtergrondverlichting toont informatie - zoals nummer en/of naam van de beller. Met het ingebouwde telefoonboek, dat ruimte biedt aan dertig namen, kunt u snel en makkelijk vrienden of familie bellen.

Wanneer u wordt gebeld, wordt u gewaarschuwwd met een extra luide bel en lichtsignalen. Ook tijdens een telefoongesprek kunt u door middel van een lampje zien, dat iemand u probeert te bellen. Voor slechthorenden is het belvolume instelbaar tot 24 decibel en ook dragers van een hoortoestel kunnen gebruik maken van de seniorentelefoon. De hoorn is voorzien van een ringleiding die rondzingen en andere stoorgeluiden voorkomt.

Kenmerken Seniorentelefoon met alarm
- Grote toetsen
- Makkelijke bediening
- Sprekend toetsenbord
- LCD display met extra groot lettertype en duidelijke achtergrondverlichting
- Handsfree bellen mogelijk
- Extra luide bel en lichtsignalen
- Telefoonboek tot 30 nummers
- Geschikt voor hoortoestel
- 3 direct geheugen toetsennummers
- Datum en tijd weergave - Draadloze SOS noodknop (belt vooraf ingestelde nummers)
- Nummerherkenning
- Nederlandse handleing en helpdesk ondersteuning
- 2 jaar garantie
4.65
Rating:
93% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht