ROHO Hoes

roho hoes kussenDe kussenhoezen uit de ROHO series zijn bedoeld om u en uw ROHO kussen te beschermen. De hoes vangt veel wrijvingskrachten en andere oorzaken op, die schade kunnen veroorzaken aan het kussen. Hierdoor blijft uw kussen langer in goede staat. Tijdens het gebruik slijt de hoes en moet deze af en toe vervangen worden. Hiervoor staat geen vaste termijn. Het is onder andere afhankelijk van hoe intensief u het kussen gebruikt en hoe goed u de hoes onderhoudt.

ROHO hoes bestellen

Wij kunnen elk type ROHO hoes en alle maten leveren. Omdat het type, hoogte en maatvoering niet altijd even duidelijk is, vragen wij u om met ons contact op te nemen. Zodat wij kunnen bepalen welk kussen u heeft en welke hoes u precies nodig heeft. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de goede hoes ontvangt.

Globaal zijn de hoezen onder te verdelen in 2 types; de standaard en heavy duty hoes. Deze zijn beschikbaar voor de meeste soorten kussens, zoals de:
  • ROHO Select Serie, bijvoorbeeld het Quadtro Select kussen. Kussenhoezen uit de Select-serie hebben een opening voor de ISOFLO Memory Control.
  • ROHO Standard Serie , zoals het 1-kamer kussen
  • ROHO Hybrid Elite kussen (nieuw model)
  • ROHO Enhancer kussen
  • ROHO Mosaic kussen

ROHO standaard hoes

De standaard kussenhoezen zijn gemaakt van elastische en ademende stof. De bovenkant is in twee richtingen rekbaar om schuif- en wrijvingskrachten te verminderen, terwijl tegelijkertijd immersie en omvatting worden bevorderd. De hoes met rits kan eenvoudig worden verwijderd voor reiniging en kan in de wasmachine worden gewassen.

ROHO incontinentie hoes Heavy-Duty

ROHO heavy-duty kussenhoes is ontworpen voor robuust en intensief dagelijks gebruik. De vloeistofbestendige boven-, zij- en onderkant vormt een barrière die voorkomt dat er vocht in het kussenmateriaal kan binnendringen. De hoes met rits kan eenvoudig worden verwijderd voor reiniging en kan in de wasmachine worden gewassen.

3 hoogtes

Afhankelijk van de hoogte van uw kussen, een hoog, middel of laag profiel, kunt u daarvoor ook de passende hoes bestellen.