Polsbrace

Een goede polsbrace geeft rust aan het polsgewricht, zonder daarbij de handfunctie te beperken.

Soorten

Ten eerste is er het verschil tussen een polsbandage en een polsbrace.

Er zijn verschillende soorten polsbraces, waar u op kunt letten is;
- Een comfortabele, elastische steun, waarbij u zelf de hoeveelheid steun kunt bepalen door de eenvoudige klittenbandsluiting
- Een polsbrace met een dag - en een nachtspalk
- Braces met siliconen

Oorzaak

Een belangrijke oorzakelijke factor voor het ontstaan van polsblessures is de continue, herhaaldelijke belasting van de pols, waardoor kleine scheurtjes in de pezen kunnen ontstaan. Maar ook door een peesontsteking of bijvoorbeeld een reumatische aandoening.

Wij bieden u een groot assortiment steun- en hulpmiddelen met o.a. de polsbraces van Bauerfeind, Push Med, Push Ortho, Push Sport Braces.

Polsbraces
 1. Push Care Polsbrace
  Waardering:
  93%
  € 37,95
  De Push care Polsbrace is ontwikkeld om compressie rond het polsgewricht te beiden. Waardoor de stabiliteit in het gewricht wordt verbeterd. Deze polsbrace is geschikt bij lichte polsklachten zoals lichte artrose, lichte reumatische klachten, lichte overbelastingsklachten en een lichte pols verstuiking. Lees verder
 2. Push Sports Polsbrace
  Waardering:
  88%
  Slechts € 32,95
  De Push Sports polsbrace is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens het sporten en geeft de juiste ondersteuning bij het strekken en buigen van het polsgewricht. Te gebruiken bij:
  - preventie van polsblessures
  - verhoogde speling of instabiliteit in het polsgewricht
  - overbelasting en aanhoudende pijn

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  Lees verder
 3. Push med Polsbrace
  Waardering:
  97%
  Slechts € 64,95 Normale prijs € 82,95
  De Push med Polsbrace biedt een hoge mate van ondersteuning en bescherming aan het polsgewricht, zonder daarbij de handfunctie te beperken. Deze polsbrace is geschikt bij matige tot matige tot ernstige klachten, bijvoorbeeld: RSI, reuma, carpaal tunnel syndroom (cts), artrose, verstuikingen en instabiliteit.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  Lees verder
 4. Bauerfeind ManuLoc Polsbrace
  Waardering:
  94%
  Slechts € 68,00
  Bauerfeind ManuLoc, de polsbrace immobiliseert de pols, maar laat een functionele grijpbeweging toe. Foute belastingen worden vermeden. Onder andere te gebruiken bij: Carpaaltunnelsyndroom en pols instabiliteit.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  Lees verder
 5. Bauerfeind ManuTrain Polsbrace
  Waardering:
  90%
  Slechts € 67,50
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind ManuTrain, Actieve brace ter ondersteuning van het polsgewricht. Bij onder andere peesschedeontsteking, polsartrose of na blessures ontlast ManuTrain het polsgewricht. Lees verder