Scootmobiel Accessoires

Uw scootmobiel kan voorzien worden van allerlei hulpmiddelen en accessoires om uw gebruiksgemak en veiligheid te vergroten. Wij hebben een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige scootmobiel accessoires en scootmobiel hulpmiddelen.

scootmobiel accessoires van de hoogste kwaliteit en voordeligste prijs

Afhankelijk van het type scootmobiel zijn er verschillende hulpmiddelen en accessoires voor u beschikbaar, deze zijn onder te verdelen in twee categorieën;
1 Scootmobiel accessoires en hulpmiddelen voor uw scootmobiel. U kunt hierbij denken aan, scootmobiel afdekhoezen, bandjes, spiegels, lampjes, koffers en bevestigbare tassen, maar ook een krukhouder, zuurstoffleshouder en dergelijke.

2 Scootmobiel accessoires en hulpmiddelen voor uzelf wanneer u gebruikt van uw scootmobiel. U kunt hierbij denken aan, regenkleding en verwarmde kleding zoals een voetenzak, handschoenen of schootskleed. Maar ook een beensteun en voetsteun als ondersteuning voor uw been en voet.

Heeft u nog vragen of wilt u advies over scootmobiel accessoires dan kunt u altijd contact opnemen met ons klantvriendelijke service team. Snel, eenvoudig en veilig de beste scootmobiel accessoires kopen bij Orthocor.nl. Naast scootmobiel accessoires, bent u bij Orthocor.nl ook aan het juiste adres voor benodigdheden voor uw rolstoel en rollator.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Regenjas Scootmobiel
    Speciale prijs € 139,95 Normale prijs € 150,00
    De meeste populaire en luxe regenjas voor bescherming tegen weer en wind op uw scootmobiel.
  2. Scootmobiel starterspakket
    Speciale prijs € 124,95 Normale prijs € 150,00
    Scootmobiel starterspakket, draagtas met daarin een scootmobielbeschermer, een scootmobieltas, een displaybeschermer en een scootmobiel zittingbeschermer.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren