Boodschappentrolleys

Zware tassen sjouwen is met een boodschappentrolley verleden tijd

Gemakkelijk boodschappen doen zonder sjouwen van zware boodschappentassen? Dan zijn de boodschappentrolleys van Orthocor.nl een uitkomst. Zij zorgen voor gemak en het zijn boodschappentrolleys waar je mee gezien mag worden.

Boodschappentrolleys voor elke behoefte

In ons assortiment vindt u een boodschappentrolley voor elke behoefte. Alle boodschappenwagens zijn van hoge kwaliteit, maar er zijn verschillende afmetingen en functionaliteiten. Zo zijn er boodschappentrolleys die geheel opvouwbaar zijn, makkelijk de trap op lopen, 2 of 4 wielen of afneembare wielen hebben. Daarnaast kunt u natuurlijk ook de kleur kiezen die uw voorkeur heeft.
Bij de keuze van de tas is het belngrijk om op de hoevelheid en plaasting van de compartimenten te letten. Daarnaast is het volume van belang, zodat u geen ruimte te kort komt voor uw boodschappen.
De toegepaste materialen zijn nylon, polyester en aluminium of gecoat staal. Deze combinatie zorgt voor zeer sterke producten die licht zijn en bestendig zijn tegen wind en weer.
De trolleys zijn voorzien van een trekstang, welke al dan niet inschuifbaar, gebruikt kan worden om de trolley eenvoudig vooruit te duwen of trekken.

Boodschappentrolley Advies

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring met loophulpmiddelen. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste boodschappentrolley. Snel, veilig en eenvoudig de beste boodschappentrolleys en boodschapwagens kopen bij Orthocor.nl.

Producten 11-12 van 12

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Boodschappentrolley met zitje
  Waardering:
  89% of 100
  Speciale prijs € 114,95 Normale prijs € 140,00
  Deze solide boodschappentrolley heeft een uitklapbaar zitje en optioneel achter de fiets mee te nemen. De tas is afneembaar, zodat u bijvoorbeeld ook kratten kan vervoeren.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 2. Boodschappentrolley 4 wielen
  Waardering:
  80% of 100
  Speciale prijs € 94,95 Normale prijs € 115,00
  Deze luxe degelijke boodschappentrolley is voorzien van vier wielen, kan zowel voortgetrokken als geduwd worden. Daarnaast rollen de wielen makkelijker omdat het gewicht over 4 wielen wordt verdeeld, in plaats van 2. De 4 wielen kunnen ingeklapt worden, waardoor de trolley zowel als 2 en 4 wiel boodschappentrolley gebruikt kan worden.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Producten 11-12 van 12

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren