Andersen Boodschappentrolley

andersen boodschappentrolley

Boodschappentrolley van Andersen is een degelijke keuze met smaak

Neem uw boodschappen makkelijk mee met een boddschappentrolley. Door de verschillende tassen en frames is er voor elke behoefte een geschikte trolley. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken dat u niet alle aankopen mee kan nemen.
Oudbollig? Al wordt snel dit stempel op een boodschappenkar gedrukt. Met een hippe boodschappentrolley van Andersen behoort dit tot de verleden tijd. De moderne tassen van nylon of polyester met een hip design geven een nieuwe kijk op een trolley.
Wij hebben voor u de verschillende Andersen Boodschappentrolleys met een handige keuzehulp op een rij gezet en daarnaast geven wij u een kijkje in de keuken.

Andersen het bedrijf

Het Familiebedrijf ANDERSEN Shopper Manufaktur bestaat inmiddels als 55 jaar. In het Noord-Duitse Satrup ontwerpt en bouwt het kwalitatief hoogwaardige boodschappentrolleys. Door de jarenlange ervaring en vakmanschap is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste boodschappentrolley producent van Duitsland. Door de jarenlange ontwikkeling is er voor iedere wens een oplossing, zodat er altijd een Andersen trolley is die bij u past. Dat ANDERSEN overtuigd is van de kwaliteit laten zij zien in de garantietermijn op het frame van maar liefst 3 jaar.

Hoe kiest u de juiste Boodschappentrolley?

Door de grote verscheidenheid is er voor iedereen wel een passende boodschappentrolley te vinden, ongeacht uw levensstijl en smaak. Hiervoor kunt u de onderstaande keuzehulp gebruiken, welke u op basis van enkele belangrijke criteria laat bepalen welke trolley voor u geschikt is.

Boodschappentrolley Keuze Criteria

 1. Print: de kleuren en afbeeldingen van de tassen worden steeds meet divers en zorgen voor een leuke en hippe boodschappentrolley
 2. Inklapbaar: een deel of het gehele frame kunt u opvouwen en hierdoor makkelijk opbergen of meenemen, bijvoorbeeld achter in de auto
 3. Koppeling: mogelijkheid tot bevestigen van een koppelstuk, hiermee kunt u een trolley verantwoord achter de fiets hangen
 4. Duwen en/of trekken: met een trolley met 4 wielen kunt u deze zowel duwen als trekken, een trolley met 2 wielen is voornamelijk geschikt om te trekken.
 5. Wielen: hoe groter de wiel diameter hoe makkelijker deze over obstakels rollen, zoals losse tegels of drempels, daarnaast zijn er ook trolleys met 6 wielen speciaal voor trappen. Er zijn wielen met luchtbanden en massieve banden, waarbij luchtbanden meer comfort bieden maar lek kunnen gaan en daardoor meer onderhoud vergen. De lagers van de wielen zijn belangrijk voor de duurzaamheid en de weerstand, in de regel zijn wielen met kogellagers het meest degelijk en lopen soepel.
 6. Tas: hierbij is de hoeveelheid volume van toepassing, hoeveel vakje u nodig hebt en de eigenschappen van de vakjes, bijvoorbeeld een thermovoering voor diepvriesproducten. Daarnaast zijn niet alle tassen afneembeer.
 7. Zit mogelijkheid: een boodschappentrolley met zitje geeft u de mogelijkheid om onderweg uit te rusten
 8. Gewicht: in de regel is een lichtere trolley makkelijker te hanteren, maar dit kan ten koste gaan van de stevigheid van het frame. dus het is ook altijd belangrijk om het maximale draagvermogen te controleren.

Uitgebreide toelichting op keuzepunten

Bovenstaand hebben wij kort en bondig de belangrijkste keuze variabelen uiteengezet. In dit stuk lichten wij enkele variabelen verder toe, zodat u nog beter kan bepalen welke eigenschappen voor u belangrijk zijn.
 1. Tas
 2. Wielen
 3. Frame

Tas

Verrassend hippe boodschappentrolleys zijn een opkomende trend. De tijd dat een boodschappentrolley alleen maar een saaie effen kleur en een oubollig design had is voorbij. Andersen gaat mee in deze trend en lanceert elke jaar een aangepaste assortiment waarin de nieuwste trend zijn verwerkt. Een voorbeeld hiervan zijn tassen die van gerecycled truckzeil worden gemaakt of van zeilen van boten, dit brengt een uniek palet van vrolijke prints en kleuren.
Ook wanneer u een stijlvolle trolley zonder een overdaad van kleuren wilt, heeft Andersen strak vormgegeven trolleys.

Wielen

Boodschappentrolley met 2 wielen
Een boodschappentrolley met 2 wielen is wendbaar en compact, waardoor deze makkelijk door kleine ruimtes zijn te manoeuvreren.

Boodschappentrolley met 4 wielen
Een Boodschappentrolley met 4 wielen heeft als voordeel dat u de trolley zowel kan trekken als duwen. Wanneer u minder goed te been bent is duwen vaak makkelijk omdat u recht vooruit kan blijven lopen en een lichte loopondersteuning heeft. Zeker wanneer u vaak en veel boodschappen doet is een 4 wiel trolley in veel gevallen een goede keuze.

Boodschappentrolley met 6 wielen
Boodschappentrolleys met 6 wielen zijn ontwikkelt om eenvoudig een trap op en af te lopen of een hoge stoeprand. Daarom zijn ze ook wel bekend als trappenklimmer of traploper. Woont u niet op de begane grond of heeft een winkel geen roltrap / lift? Dan is deze trolley een uitkomst.
De 3 wielen aan beide zijden zijn in een driehoek gemonteerd, zodat ook bij het rollen over een obstakel altijd twee wielen aan de grond blijven voor een goede stabiliteit. Door de 3-wiel-contructie hoef u dus de trolley niet op te tillen, maar rolt u de trolley omhoog.

Frame

Naast de tas en wielen is het andere onderdeel van een trolley het frame. Criteria hierbij zijn:

Frame Materiaal
De meest gebruikte materialen zijn staal of aluminium. Staal heeft als voordeel dat het vaak sterker / degelijker is. Het voordeel van aluminium is dat het niet roest en lichter is.

Inklapbaar
Wilt u de trolley meenemen op reis in de trein of heeft u een compacte auto. Dan is het handig dat de boodschappentrolley opvouwbaar is. Ook is opvouwbare trolley ruimte besparend wanneer u deze wilt opbergen.

Frame Koppeling
Wilt u de trolley meenemen achter uw fiets? Daarvoor heeft Andersen speciale koppelingssystemen ontwikkeld. Zo maakt u van een trolley een fietskar. Wij krijgen ook regelmatig de vraag of er een koppelingssysteem is voor een rolstoel of scootmobiel, die zijn er zover wij weten helaas nog niet.

Boodschappentrolley met zitje
Wilt u onderweg even uitrusten, dan is een boodschappentrolley met zitje de uitkomst. Het geeft u een stoel voor onderweg. Er zijn trolleys waar u boven op zit en trolleys met een uitklapbaar zitje.

Boodschappentrolleys Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over boodschappentrolleys via ons blog, Mist u informatie of wilt u uw ervaring delen met anderen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.