Sportcompressiekousen Performance

De Performance sportcompressiekousen zijn de perfect passende ultieme sportkousen voor de sporter die wil presteren

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
De Performance Sportcompressiekousen van Sigvaris hebben een gecontroleerd degressief drukverloop vanaf het onderbeen tot voorbij de kuit. Hierdoor wordt de bloedstroom versneld en de kuitpomp optimaal ondersteund. Het prestatiepotentieel van de sporter wordt verbeterd: een langere prestatieduur, minder verzuren van de spieren, minder spierkrampen en minder vermoeide benen zijn het gevolg.

De Performance Sportcompressiekousen zijn de perfect passende ultieme sportkousen voor de sporter die wil presteren!

De Performance Sportcompressiekousen zijn volledig op de behoeften van de sporter afgestemd. Een doordacht maatsysteem zorgt voor een optimale passing van zowel de voet als het kuitgedeelte. Een extra zacht voetbed zorgt voor perfecte demping, een teenprotector en antiblaarzone beschermen de gevoelige plaatsen van de voet. Extra brede boord, ultravlakke naden en een anatomische asymmetrische voetvorm zorgen verder voor een hoog draagcomfort.

In de Sportcompressiekousen zitten speciale hightech vezels verwerkt. De Bamboo Charcoal garens zorgen voor een uitstekende warmtecompensatie en onderdrukken effectief geurtjes. De textuur van de Aquarius vezels bewerkstelligen een optimale vochtregulatie.

Product voordelen Sportcompressiekousen Performance
- Goede pasvorm
- Hoog draagcomfort
- Perfecte demping
- Anatomisch gevormde voetvorm
- Extra brede boord
- Speciale Aquarius en Bamboo Charcoal garens

Kleuren
- Zwart
- Licht Grijs

Maatvoering
De maat wordt bepaald op basis van uw schoenmaat, enkelomtrek (smalste punt) en kuitomtrek (breedste punt). Bovenstaand vindt u de afbeeldingen die u helpen om de maten te bepalen.

MAXIMIZE YOUR ENERGY
Tijdens de sport zorgen de SIGVARIS-sportcompressiekousen door gecontroleerd degressief drukverloop vanaf het onderbeen tot voorbij de kuit ervoor dat de bloedstroom versneld en de kuitpomp optimaal ondersteund wordt.

Daardoor worden metabolische stoffen (b.v. lactaten) sneller afgevoerd en de spiervezels van meer zuurstof voorzien.

Het doordachte maatsysteem is gebaseerd op de fysiologische vormen van kuit-, been- en schoenafmetingen. Zo vindt elke sporter de optimaal passende kous. Slechts door een perfect passende kous kan het optimale drukverloop en dus de werking van de compressie worden gegarandeerd.

ZO WERKT COMPRESSIE BIJ DE SPORT

- Arterieel:
Door de compressie wordt de bloedstroom versneld, waardoor de spieren beter worden doorbloed. Een verbeterde bloedtoevoer heeft een positieve uitwerking op de zuurstof-voorziening van de spieren, waardoor het prestatiepotentieel wordt verhoogd. Dit leidt tot een verbeterde spierprestatie en langere prestatieduur.

- Veneus:
De kousen zorgen voor een nauwkeurig afgestemde druk op het been. Vanaf maximale druk in het enkelgebied neemt de druk gecontroleerd tot boven de kuit af. Hierdoor wordt de terugstroming van het bloed versneld en de afvoer van metabolische stoffen (b.v. lactaten) uit de spier verbeterd. Dit leidt tot minder spierpijn en een snellere regeneratie.

- Musculair:
Door de spierondersteuning worden de spieren gestimuleerd en gestabiliseerd. Deze activering levert twee voordelen op:
1. minder vibratie op de banden. In het bijzonder in het gebied van de achillespees wordt de slijtage verminderd, terwijl chronische ontstekingsklachten kunnen worden verlicht.
2. minder microblessures. Het aantal spiervezelscheuren wordt significant verminderd, waardoor de prestatieduur van de spier toeneemt. Hierdoor ontstaan er minder spierblessures, spierpijn en krampen.

- Gecontroleerde compressie:
Het gecontroleerd degressieve drukverloop van de SIGVARIS-Performance-kous ondersteunt het prestatiepotentieel van de sporter door:
• langere prestatieduur
• minder verzuren van de spier
• minder spierkrampen
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht