Kalenderklok met dag en datum

Waardering:
77% of 100
De Kalenderklok met dag en datum is handig en overzichtelijk met grote valcijfers en letters, 5cm hoog met duidelijke Nederlandse weergave van: Tijd, Dag, Datum, Maand en Temperatuur. De analoge kalenderklok met Quartz uurwerk houdt rekening met het aantal dagen van de maand. Zeer geschikt voor senioren, slechtzienden en dementerenden.
Speciale prijs € 99,00 Normale prijs € 120,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Kalenderklok met duidelijke Nederlandse weergave van: Tijd, Dag, Datum, Maand en Temperatuur

Kalenderklok met dag en datum - Door zijn grote wijzerplaat met grote letters en cijfers, is de kalenderklok zeer geschikt voor senioren, slechtzienden en dementerenden. De automatische kalender in het Nederlands houdt rekening met het aantal dagen van elke maand, zodat de juiste datum wordt weergegeven. Geschikt als bureaumodel en als wandmodel.

Temperatuurweergave - De klok heeft twee digitale schermen die de temperatuur van binnen en buiten aangeven. De binnentemperatuur wordt gemeten door een sensor in de klok. Voor de buitentemperatuur wordt een extra buitensensor met display meegeleverd. De buitensensor heeft een bereik tot 25 meter. Deze hangt u buiten op, en de gemeten temperatuur wordt draadloos naar de klok verzonden. Ook handig: de buitensensor heeft een eigen display waarop u als u buiten bent ook de temperatuur kunt aflezen.

Blijf bij de tijd met de Analoge Kalenderklok met dag en datum!

Eigenschappen Kalenderklok met dag en datum
- Duidelijke Nederlandse weergave van: Tijd, Dag, Datum, Maand, en Temperatuur
- Grote valcijfers en letter, 5cm hoog
- Formaat van de klok: (LxBxD) 32 cm x 32 cm x 10 cm
- Zowel geschikt als bureaumodel of als wandmodel
- Quartz uurwerk
- Sterke kunststof behuizing
- Klok houdt rekening met aantal dagen van de maand en hoeft dus niet elke maand te worden aangepast. Bij de verandering van zomer- of wintertijd en schrikkeljaren, moet u de tijd / datum handmatig instellen
- Gemakkelijk in te stellen met duidelijke Nederlandse handleiding met veel foto's
- De kalenderklok is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis
- Werkt op batterijen:
Klok 1x 1.5V AA batterij (exclusief)
Datum 2x 1.5V C batterijen (exclusief)

Kalenderklok / Dementieklok

Wanneer uw partner, familielid of cliënt het vervelend vindt om niet te weten welke dag, datum of tijd het is, dan kan de kalenderklok uitkomst bieden. Mensen met dementie, (lichte) geheugenstoornissen en andere ziekten met cognitieve stoornissen, kunnen moeite hebben om te onthouden welke tijd of dag van de week het is. Een kalenderklok (dementieklok) is mede ontwikkeld om dementerende hierbij te helpen. De tijd, dag van de week en datum aanduiding, ervaren dementerenden als een handig geheugensteuntje.

Kalenderklok Slechtzienden

Door de combinatie van witte letters op een zwarte achtergrond, is de kalenderklok optimaal afleesbaar voor slechtzienden. De kalenderklok heeft daarnaast een extra grote wijzerplaat met grote letters en cijfers, wat zeer geschikt is voor slechtzienden. De cijfers en letters zijn ook bij fel zonlicht goed afleesbaar. Een praktische klok voor slechtzienden die de juiste tijd, datum én de dag van de week duidelijk weergeeft.

De kalenderklok is voorzien van een duidelijke Nederlandse handleiding met foto's, u hoeft zich daarom geen zorgen te maken over het installeren van de klok. Mocht u nog vragen hebben over de kalenderklok met dag en datum, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De beste kalenderklok veilig, snel en goedkoop bestellen bij Orthocor.nl.
3.85
Rating:
77% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht