Inlegzooltjes Superfeet Dames

Actie: Gratis verzending Inlegzooltjes Superfeet Dames - geschikt voor schoenen met een niet verwijderbare binnenzool. Ontwikkeld om in de meeste typen nette schoenen, pumps of laarzen te passen of in met een laag tot gemiddeld volume.
Slechts € 34,95 Normale prijs € 40,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Inlegzooltjes Superfeet Dames - geschikt voor schoenen met een niet verwijderbare binnenzool. Ontwikkeld om in de meeste typen nette schoenen te passen of in casual schoenen, pumps en laarzen met een laag tot gemiddeld volume. Deze inlegzooltjes worden aanbevolen voor schoenen met een niet verwijderbare inlegzool. De inlegzooltjes worden per paar geleverd.

Bepalen welke Superfeet-maat u heeft
1. Wat is uw schoenmaat? Hangt u altijd tussen twee maten in ga dan voor de grootste maat.

2. Bekijk de voet goed, heeft u een brede voet/hiel? Ga dan 1 Superfeet maat omhoog (heeft u bijv. 42 en een gemiddelde voet dan komt u in Superfeet maat D. Heeft u een brede voet of hiel kies dan E).

De inlegzootljes mogen nooit te kort zijn.
Heeft u een halve maat bijvoorbeeld 42,5 kies dan voor de zool 43-45 E.

Maattabel op basis van Schoenmaat
34 - 36 (B)
37 - 38.5 (C)
39 - 41 (D)
42 - 44 (E)
45 - 46,5 (F)

De Superfeet ¾ EasyFit Dameszolen zijn ontwikkeld voor alle schoenen waar de binnenzool niet uit kan. Deze EasyFit inlegzooltjes worden simpelweg op de lederen binnenzool geplaatst. Tevens is er een model voor damesschoenen met een hak hoger dan 2,5 cm.
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.