Grijppaal Hepro Gripo

De GRIPO Aluminium Grijppaal is een veilige grijppaal voor binnenshuis met veel optionele uitbreidingen. Zodat de grijppaal naar uw wens en behoefte is samen te stellen. Eenvoudige te installeren, verplaatsen en demonteren, zonder gereedschap. De GRIPO grijppaal zet men vaak in op plaatsen waar men de muur, het plafond en de vloer niet wil beschadigen.
Speciale prijs € 495,00 Normale prijs € 595,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Een grijppaal met veel mogelijkheden

De Hepro GRIPO Aluminium Grijppaal is een veilige grijppaal met veel handige mogelijkheden, die eenvoudig binnenshuis geïnstalleerd kan worden. Binnen enkele minuten is elke gewenste locatie van het huis - inclusief de natte ruimtes - van diverse grijp- en transferhulpmiddelen voorzien.

De GRIPO Grijppaal is met name zeer geschikt om te worden ingezet als tijdelijke ondersteuning en op plaatsen waar men het plafond, de muur en de vloer niet definitief wil beschadigen. Door het uitbreiden van de GRIPO Grijppaal met de diverse opties kan deze voor verschillende gebruikssituaties worden ingezet. Ook voor vakanties is de grijppaal ideaal doordat deze makkelijk te installeren en vervoeren is.

Dit gebeurt door het klemmen van de telescopische buis (zonder gereedschap) tussen de grond en het plafondoppervlak. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een gasveer, waarbij aan de hand van een markering kan worden afgelezen dat hij veilig staat ingesteld.

Ook het verwijderen of verplaatsen van de grijppaal gebeurt moeiteloos zonder gereedschap. Het plafond waarop de GRIPO Aluminium grijppaal geplaatst wordt moet een puntkracht van 100 kg kunnen weerstaan. Voor zwakkere plafonds is er optioneel een grotere topplaat te verkrijgen.

De Gripo grijppaal heeft de volgende karakteristieken:

 • lichtgewicht doordat hij van aluminium en kunststof gemaakt is
 • eenvoudig in montage en herinzetbaarheid, geplaatst binnen enkele seconden zonder gereedschap
 • breed inzetbaar door groter aantal opties
 • geschikt voor elke ruimte, ook de badkamer
 • voorzien van veiligheidsmarkering
 • modern, bescheiden en gebruiksvriendelijk
 • Gewicht: 4,7 kg
 • Max. gebruikersgewicht: 150kg
 • Diameter bovenplaat: 29 cm
 • Diameter bodemplaat: 20 cm
 • Diameter buis: 4 cm
 • De GRIPO is getest volgens EN 12182 en goedgekeurd voor een horizontale belasting van 100 kg op het midden van de paal met een maximale lengte van 3,0 meter. Geclassificeerd in NS-EN ISO 9999 als medisch hulpmiddel.

Hoogte

- Standaard versie: Max/min. hoogte: 210-300 cm
- Lange versie: Max/min. hoogte: 260-320 cm


Accessoires voor de Gripo grijppaal

Triangel handgreep

Biedt extra ondersteuning bij opstaan en verplaatsen. De handgreep is gemaakt van aluminium en is voorzien van een comfortabele rubberen laag. Inclusief universele connector voor bevestiging aan de grijppaal.

Diameter traingel: 2,2 cm

Papegaai

Biedt extra ondersteuning bij het optrekken en/of verplaatsen in bijvoorbeeld bed of bad. De handgreep is voorzien van een comfortabele rubberen laag en heeft een verstelbare band. Inclusief 2 universele connectors voor bevestiging aan de grijppaal.

Armsteun

Biedt ondersteuning bij het opstaan en gaan zitten. Wordt vaak gecombineerd met het opklapbare douchezitje. De armsteunen zijn voorzien van een comfortabele rubberen laag. Inclusief universele connector voor bevestiging aan de grijppaal.

Breedte tussen armsteunen: 56 cm.

Horizontale handgreep

Biedt extra ondersteuning bij opstaan en verplaatsen. De handgreep is voorzien van een comfortabele rubberen laag. Inclusief universele connector voor bevestiging aan de grijppaal.

Afmeting handgreep:
Lengte: 48 cm
Diameter: 2,2 cm

Dubbele horizontale handgreep

Biedt op 2 verschillende hoogtes extra ondersteuning bij het opstaan en verplaatsen. Inclusief 2 universele connectors voor bevestiging aan de grijppaal.

Opklapbaar douchezitje

Inclusief universele connector voor bevestiging aan de grijppaal.

Afmetingen:
Breedte 35 cm
Diepte 40 cm

Combi greep

Biedt op 2 verschillende hoogtes ondersteuning bij het opstaan en verplaatsen. De handgreep is gemaakt van aluminium en is voorzien van een comfortabele rubberen laag. Inclusief 2 universele connectors voor bevestiging aan de grijppaal.

Afmetingen:
Hoogte 24 cm
Lengte 30 cm
Diameter 2,2 cm

Zachte greep

Deze zachte greep kan rondom de grijppaal bevestigd worden door middel van een rits. Geeft een betere grip.

Lengte 20 cm, geschikt voor de grijppaal met een diameter van 4 cm.

Ovalen topplaat

Te gebruiken bij systeemplafonds en andere zwakke plafonds.

Afmeting: 70 x 31 cm.
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht