Grijppaal met handgreep

De grijppaal met handgreep kan in vrijwel elke ruimte geïnstalleerd worden voor vaste en tijdelijke situaties. Een grijppaal (ook wel pakpaal genoemd) maakt een transfer vanuit een bank, bad, toilet of bed veiliger en gemakkelijker.
Speciale prijs € 219,00 Normale prijs € 249,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

De grijppaal met handgreep zorgt voor gemakkelijker en veiliger opstaan en verzitten.

Grijppaal met handgreep - Deze grijppaal met zwenkbare handgreep klikt iedere 45 graden vast. De handgreep is op vier verschillende hoogtes vast te pakken. De grijppaal met handgreep kan in vrijwel elke ruimte geïnstalleerd worden, maar is ook te klemmen tussen plafond en vloer zodat deze flexibeler gebruikt kan worden. Ideaal voor in de badkamer.

Gereedschap is niet nodig, wordt compleet geleverd. Met een rubberen bescherming aan de boven- en onderkant zodat vloer en plafond onbeschadigd blijven. In twee delen te scheiden om gemakkelijk op te bergen of mee te nemen.

Specificaties Grijppaal met handgreep

Hoogte verstelbaar van 200 tot 305cm.
Gewicht: 9 kg
Gebruikersgewicht: 136 kg
Kleur wit
Hoogte van de handgreep: 81 - 132 cm
Afmeting bovendeel: 55 x 22,5 cmMeer informatie over de grijppaal / pakpaal?

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor meer informatie over de pakpaal of voor telefonische bestellingen. Onze openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 09:00 en 17:00 uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons een email te sturen. E-mails worden op werkdagen dezelfde dag nog beantwoord.

Grijppaal monteren

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht