Push care Enkelbrace

Push Care Enkelbrace in ontwikkeld om compressie te bieden rond het enkelgewricht. De enkelbrace is onder andere geschikt bij lichte klachten zoals een lichte distorsie (verzwikte enkel), lichte kapselirritatie, lichte enkelinstabiliteit en bij artrose zonder instabiliteit.
€ 49,95

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

De Push care Enkelbrace biedt compressie rond het enkelgewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd.

Deze compressie kan naar eigen behoefte worden ingesteld. De enkelbrace kent een uitstekende pasvorm en past moeiteloos in vrijwel elke schoen. Rond kwetsbare gebieden van de enkel zijn comfortzones aangebracht door middel van gepolsterd materiaal.

Indicaties

- Lichte distorsies
- Lichte enkelverstuiking
- Lichte kapselirritaties
- Lichte enkelinstabiliteit (bij lichte belasting)
- Artrose zonder instabiliteit

Push Care Enkelbrace Maat ( Omtrek)

Push Care enkelbrace Maat Het bepalen van de juiste maat is belangrijk voor de optimale ondersteuning van de enkelbrace, u meet de omvang van de enkel op de hiernaast aangegeven plaats:
1 : 26-29 cm
2 : 29-32 cm
3 : 32-35 cm
4 : 35-38 cm
5 : 38-41 cm

Push care - FUNCTIEBEHOUD

Push care is er voor hen die door een lichte blessure of aandoening worden beperkt in hun dagelijkse bewegingsvrijheid. Ieder product bezit een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. Push care garandeert pijnverlichting en stabiliteitsgevoel door instelbare druk, maximale zekerheid en een zorgeloos gebruik.
De Push care braces kunnen zonder advies van arts of specialist worden gedragen. Voor de keuze van de brace is het natuurlijk van belang de juiste indicatie vast te stellen en vooral goed te kijken naar de gebruikssituatie van de eindgebruiker.

Push Care Productvoordelen

• CARE - functiebehoud
• Goede ondersteuning gebasseerd op verkleving en compressie
• Eigentijdse vormgeving
• Hoogwaardige materialen
• Uitstekende vochtafvoer
• Langdurig getest door medici, wetenschappers en eindgebruikers
• Dé oplossing voor verhoging van belastbaarheid van menselijk bewegingsapparaat
• Bekroond met Nederlandse designprijzen en Design-for-All prijs*

Sympress™ Technologie

De brace is gemaakt van Sympress™, een hoog kwalitatief comfortabel materiaal. Het product voelt zacht aan en biedt de gebruiker een comfortabel en beschermd gevoel. De Push care Enkelbrace is eenvoudig aan te leggen en kan zonder problemen gewassen worden.

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht