Push Care Enkelbrace

De Push care Enkelbrace biedt compressie rond het enkelgewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd.....
Speciale prijs € 44,95 Normale prijs € 55,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
De Push care Enkelbrace biedt compressie rond het enkelgewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd. Deze compressie kan naar eigen behoefte worden ingesteld. De enkelbrace kent een uitstekende pasvorm en past moeiteloos in vrijwel elke schoen. Rond kwetsbare gebieden van de enkel zijn comfortzones aangebracht door middel van gepolsterd materiaal.

Sympress™ Technologie
De brace is gemaakt van Sympress™, een hoog kwalitatief comfortabel materiaal. Het product voelt zacht aan en biedt de gebruiker een comfortabel en beschermd gevoel. De Push care Enkelbrace is eenvoudig aan te leggen en kan zonder problemen gewassen worden.

Indicaties
- Lichte distorsies
- Lichte kapselirritaties
- Lichte enkelinstabiliteit (bij lichte belasting)
- Arthrose zonder instabiliteit

Maat ( Omtrek)
Push Care enkelbrace Maat Het bepalen van de juiste maat is belangrijk voor de optimale ondersteuning van de enkelbrace, u meet de omvang van de enkel op de hiernaast aangegeven plaats:
1 : 26-29 cm
2 : 29-32 cm
3 : 32-35 cm
4 : 35-38 cm
5 : 38-41 cm

Push care - FUNCTIEBEHOUD
Push care is er voor hen die door een lichte blessure of aandoening worden beperkt in hun dagelijkse bewegingsvrijheid. Ieder product bezit een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. Push care garandeert pijnverlichting en stabiliteitsgevoel door instelbare druk, maximale zekerheid en een zorgeloos gebruik.
De Push care braces kunnen zonder advies van arts of specialist worden gedragen. Voor de keuze van de brace is het natuurlijk van belang de juiste indicatie vast te stellen en vooral goed te kijken naar de gebruikssituatie van de eindgebruiker.

Push Care Productvoordelen
• CARE - functiebehoud
• Goede ondersteuning gebasseerd op verkleving en compressie
• Eigentijdse vormgeving
• Hoogwaardige materialen
• Uitstekende vochtafvoer
• Langdurig getest door medici, wetenschappers en eindgebruikers
• Dé oplossing voor verhoging van belastbaarheid van menselijk bewegingsapparaat
• Bekroond met Nederlandse designprijzen en Design-for-All prijs*

Schrijf uw eigen review
Alleen klanten met een account kunnen reviews plaatsen. U kunt, inloggen of een account aanmaken