Douche Handgreep

Waardering:
100% of 100
Deze Douche Handgreep met bevestigingsindicator is ontworpen om u te ondersteunen bij een natuurlijke beweging, bijvoorbeeld als u in en uit de douche stapt.
Speciale prijs € 69,95 Normale prijs € 85,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
Deze Douche Handgreep met bevestigingsindicator is ontworpen om u te ondersteunen bij een natuurlijke beweging, bijvoorbeeld als u in en uit de douche stapt. De Douche Handgreep, welke in sommige situaties ook toepasbaar is voor het bad, is niet ontworpen om het hele lichaamsgewicht te dragen. De mobiele wandbeugel is in enkele seconden, zonder te boren of te schroeven, aan te brengen en te verwijderen.

De twee of drie krachtige zuignappen (afhankelijk van het model) worden stevig op een gladde, niet poreuze en stevige oppervlakte gedrukt, de vacuümhendels worden naar beneden gedrukt en de douche handgreep zit vast. Als de indicator op groen staat is de beugel goed bevestigd. Indien de indicator half groen / half rood of geheel rood is, geeft dit aan dat de beugel niet goed vast zit. De beugel dient opnieuw te worden bevestigd.

Kenmerken
Bevestiging zonder de wand te beschadigen
Flexibel inzetbaar
Voor op reis, op vakantie of op familiebezoek
Perfecte ondersteuning voor de gebruiker
De beugel kan men horizontaal, verticaal of diagonaal bevestigen.

Niet gebruiken op hout, hardboard, geribbelde oppervlakten, mozaiek tegels, voegen van tegels of behang. Uitsluitend te gebruiken op gladde oppervlakten.

Specificaties Douche Handgreep
Lengte:2x 60cm
Greeplengte: 42cm
Gewicht: 1,13KG
Inclusief indicator
5
Rating:
100% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht