Bauerfeind ViscoBalance

Actie: Gratis verzending Bauerfeind ViscoBalance - gel hielkussen reduceert schokbelasting, is slipvrij en te dragen in elke (sport-)schoen. Te gebruiken ter compensatie van een beenlengteverschil, instabiliteit en achillespeesklachten
Slechts € 19,50 Normale prijs € 22,50

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Gel hielkussen ter compensatie van een beenlengteverschil

Bauerfeind ViscoBalance - ter compensatie van een beenlengteverschil. ViscoBalance® is een visco-elastische hakverhoging waarmee klachten ten gevolge van een beenlengteverschil kunnen worden verminderd. ViscoBalance hakverhoging reduceert schokbelasting, is slipvrij en te dragen in elke (sport-)schoen.

Met de Bauerfeind ViscoBalance is een beenlengtecorrectie mogelijk in drie verschillende hoogtes, 3 mm, 5 mm en 10 mm. Het product is universeel te gebruiken voor zowel de linker- als de rechter voet en verkrijgbaar in 4 verschillende voetmaten.

Indicaties Bauerfeind ViscoBalance

  • Beenlengte verschillen
  • Instabiliteit
  • Achillespeesklachten

Maatvoering

Maat / schoenmaat
  1. : 33 - 35
  2. : 36 - 39
  3. : 40 - 43
  4. : 44 - 47
Hoogte: 3mm, 5mm of 10 mm

Kenmerken Bauerfeind ViscoBalance

  • Visco-elastisch gel materiaal, reduceert schokbelasting
  • Hoogtes van 3mm, 5mm en 10mm

Corrigerend en ontlastend

Beenlengteverschillen kunnen leiden tot klachten aan knieën, heupen en rug. ViscoBalance wordt gebruikt ter compensatie van beenlengteverschillen tot 10 mm. Het visco-elastische gel materiaal garandeert een hoog draagcomfort.

Duurzaam en huidvriendelijk

Slechts weinig hakverhogingen zijn lang bestand tegen de dagelijkse druk. ViscoBalance bestaat uit kwalitatief hoogwaardige siliconen, een huidvriendelijk, makkelijk reinigbaar en dankzij moderne productiemethoden bijzonder duurzaam materiaal. ViscoBalance is tevens slipvast en blijft goed op zijn plek zitten.
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht