Bauerfeind LumboLoc Forte

Actie: Gratis verzending Bauerfeind LumboLoc Forte - Stabiliserende rugorthese (rugbrace) ter optimalisering van de krachten op de wervelkolom en ontlasting van pijnklachten. Onder andere te gebruiken bij Spondylolyse en Lumbaalsyndroom.
Slechts € 195,00 Normale prijs € 241,50

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Een sterke partner tegen rugpijn in het midden tot lage deel van uw rug

Bauerfeind LumboLoc Forte - Stabiliserende rugorthese (rugbrace) ter optimalisering van de krachten op de wervelkolom en ter ontlasting van de lendenwervelkolom. LumboLoc Forte beschikt over drie anatomisch voorgevomde baleinen van aluminium die het pijnlijke gedeelte van de lendenwervelkolom effectief ondersteunen. Voor een perfecte pasvorm kunnen de baleinen individueel naar het lichaam worden gevormd. De Lumboloc Forte heeft een hoger beschermingsniveau dan de standaard Lumboloc, door extra drukkussens en een extra instelbaar klittenband.

Aan de voorzijde maakt de verstelbare klittenband een individuele aanpassing van de uitgeoefende kracht wat betreft hoogte en intensiteit mogelijk en ondersteunt het effect van de pelotte (drukkussen). Afhankelijk van de keuze van de pelotte, worden de lendenen of het heiligbeen gemasseerd. Gespannen spieren ontspannen hierdoor en zo kan pijn worden verlicht.

Maat:

 1. 70-80 cm
 2. 80-90 cm
 3. 90-100 cm
 4. 100-110 cm
 5. 10-120 cm
 6. 120-130 cm

Indicaties

 • Degeneratie of spierinsuffi ciëntie van de wervelkolom
 • Spondylolyse / spondylolisthese
 • Lumbaalsyndroom

Kenmerken Bauerfeind LumboLoc Forte

 • De anatomisch gebreide stabiliserende orthese garandeert een individuele pasvorm en een hoog draagcomfort.
 • De bandage is comfortabel en zonder grote krachtsinspanning aan te doen door de handige handgrepen en het LPT-bandensysteem (Low Power Tension) .

LumboLoc Forte Werkingsmechanisme

LumboLoc Forte stabiliseert en ontlast daardoor de pijnlijke middenrug.

Veiligheid en comfort

 • Dorsaal aangebrachte en anatomisch voorgevormde baleinen ondersteunen de anatomisch juiste houding van de lendenwervelkolom en maken een probleemloze individuele pasvorm mogelijk.
 • Door de individueel instelbare mate van compressie van de buikholte wordt de lendenwervelkolom ontlast.
 • De verstelbare band maakt een individuele aanpassing van de uit geoefende kracht wat betreft hoogte en intensiteit mogelijk en ondersteunt het effect van de pelotte.
 • Een op de anatomisch juiste plaats aanpasbare rugpelotte* zorgt voor een continue oppervlaktemassage van de rugmusculatuur (lenden- of sacrumpelotte).
 • *separaat te bestellen. Aanvullend kunnen twee verschillende drukkussens (pelotten) in de orthese worden geplaatst, die naar keuze de lendenwervelkolom of het heiligbeen masseren.
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht