Polsbraces

Polsbraces, Polssteunen of Polsbandages helpen door de pols te stabiliseren, waardoor extreme bewegingsuitslagen voorkomen worden en de belastbaarheid van de pols verbeterd.

Een polsbrace die voldoet aan de hoogste eisen

Een ruim assortiment polsbraces voor optimale ondersteuning van uw pols in elke situatie. Orthocor biedt de beste polsbraces van gerenommeerde merken zoals Push, Thuasne, Push Sports en Bauerfeind. De polsbraces in het assortiment van Orthocor, hebben wij geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring met braces. Daarin spelen ook de ervaringen van cliënten zoals topsporters mee, alleen de braces met de beste ervaring bieden wij aan. Door de polsbraces zorgvuldig en deskundig te selecteren, bent u verzekerd van polsbraces die voldoen aan de hoogste eisen.

Polsbraces voor herstel en voorkom blessures

Polsblessures ontstaan vaak door continue, herhaaldelijke belasting van de pols, waardoor kleine scheurtjes in de pezen kunnen ontstaan. Orthocor polsbraces bieden het polsgewricht de juiste ondersteuning bij het buigen en strekken.
- Polsbraces ter behandeling; bij verschillende indicaties kan een polsbrace ter behandeling worden gebruikt, zoals bij een peesontsteking, RSI of als carpaal tunnel syndroom polsbrace.
- Polsbraces ter preventie; bij intensieve arbeid of sport zoals tennis en fitness kan het nodig zijn om een brace te dragen zodat blessures worden voorkomen, de Push Sports polsbrace wordt dan vaak gebruikt.

Polsbrace kopen & advies van Orthocor

Orthocor is een orthopedisch hulpmiddelen bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring met polsblessures. Productadvies op maat is altijd mogelijk, wij helpen u met plezier bij de keuze van de juiste polsbrace. Voordelig, veilig en snel de beste polsbraces kopen bij orthocor.nl.
Geen producten gevonden voor deze selectie.