Verstelbare Dekenboog

Waardering:
96% of 100
Verstelbare dekenboog, wordt tussen de bedbodem en het matras geschoven. Zodat de dekens niet op de benen en voeten rusten en daardoor worden ontlast.

In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Speciale prijs € 41,25 Normale prijs € 50,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Een degelijke dekenboog die eenvoudig verstelbaar is

Verstelbare dekenboog - Met plastic ommantelde frame. Wordt tussen de bedbodem en het matras geschoven, zodat deze stevig op zijn plaats blijft. De dekenboog houdt het laken omhoog en is zeer geschikt voor mensen die hun dekens niet op hun benen en voeten kunnen laten rusten. Bijvoorbeeld bij een open wond, overgevoeligheid, of spitsvoet kan op deze manier voorkomen worden.

Het frame bestaat uit twee delen en kan eenvoudig opgeborgen of meegenomen worden. De dekenboog kan zowel aan de zijkant als aan het voeteneinde gebruikt worden.

Kenmerken Verstelbare Dekenboog

- Afmetingen:
In hoogte verstelbaar van 47 tot 69 cm
Breedte: 35 cm
Lengte: 71 cm
- Gewicht: 2.9 kg
- Materiaal: gecoat staal. Dit zorgt voor een stevige constructie, die niet kan roesten en makkelijk te reinigen is.

Tips bij het gebruik van de Verstelbare Dekenboog
Maak de deken en het laken los aan het voeteind
Haal de dekenboog uit elkaar en plaats de ene helft aan de zijkant onder het matras, plaats vervolgens de andere helft op de dekenboog
Doe de molton/laken om de dekenboog en stop dit aan de zijkanten onder het matras
Sla het laken en de deken over de dekenboog heen en stop deze aan het voeteind in
Doe deze deken over de dekenboog en stop deze aan de zijkanten onder het matras

Wat is een Dekenboog

Een dekenboog ook wel bedboog of dekensteun genoemd, zorgt ervoor dat het gewicht van lakens en dekens niet op uw benen of voeten rust. De bovenkant van de dekenboog is een steun voor het beddengoed en creëert hierdoor een ruimte onder de dekens, waardoor uw benen en/of voeten vrij komen te liggen. Een dekenboog wordt meestal gebruikt bij gevoelige voeten en/of onderbenen, een verhoogde kans op decubitus (drukwonden), of een (open) beenwond.
Dekenbogen worden meestal per stuk gebruikt, zodat u aan de open kant van de boog gemakkelijk het bed kan in- en uitstappen.

De beste dekenboog kopen bij Orthocor

Wilt u een verstelbare dekenboog kopen maar hebt u nog vragen? Dan staan de adviseurs van Orthocor altijd voor u klaar. Met meer dan 30 jaar ervaring in bedhulpmiddelen, kunnen wij u altijd een passend advies geven in uw situatie.
Afhankelijk van uw situatie en zorgpolis kan een dekenboog door uw zorgverzekeraar gedeeltelijk of volledig worden vergoed. Wij adviseren u altijd vooraf met uw zorgverzekeraar contact op te nemen voor de exacte voorwaarden.
Schrijf uw eigen review
Alleen klanten met een account kunnen reviews plaatsen. U kunt, inloggen of een account aanmaken