Sprekende Bloeddrukmeter

Sprekende bloeddrukmeter met precieze bloeddrukmeting aan de bovenarm. Na de meting vertelt een stem u wat de meetresultaten zijn. Daarnaast heeft de bloeddrukmeter een duidelijke display met de weergave van systole, diastole, hartslag, datum en tijd. Dankzij de kleurenschaalindeling volgens de richtlijnen van de World Health Organisation (WHO) weet u precies of uw bloeddruk goed is (groen), iets verhoogd (geel) of té hoog (rood).
Speciale prijs € 54,95 Normale prijs € 88,33

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Start de meting met één druk op de knop en de bloeddrukmeter spreekt de meetresultaten hardop uit.

Sprekende Bloeddrukmeter - Voor precieze bloeddrukmeting met een manchet om uw bovenarm. Voorzien van aritmie-indicatie (onregelmatige hartslag). Beoordeling van de meetresultaten volgens de normen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) d.m.v. kleurenschaal en spraakfunctie

Deze Sprekende Bloeddrukmeter kunt u in de veiligheid van uw eigen huis gebruiken. De meter werkt volautomatisch en is voorzien van spraakfunctie, ideaal wanneer u bijvoorbeeld slechtziend bent.

# Manier van bloeddrukmeten: manchet om de bovenarm
# Manchet geschikt voor armomtrek: 22-36cm
# Weergave: systole, diastole, hartslag, datum en tijd
# Display: groot, gemakkelijk leesbaar
# Spraak- en aritmiefunctie
# Aantal geheugenplaatsen: 2 x 120
# Berekening van de gemiddelde waarde van de drie laatste opgeslagen gegevens
# Spraakfunctie in talen: D, GB, E, I, NL, F
# Voedingstype: 4x 1,5V AA batterij

De beste Sprekende Bloeddrukmeter online kopen bij Orthocor.nl.

Meet uw bloeddruk onderweg, makkelijk en betrouwbaar!

Met een bloeddrukmeter van Orthocor hebt u altijd oog voor uw bloeddruk, zelfs wanneer u onderweg bent. Ook omdat u geen stopcontact nodig hebt, is de bloeddrukmeter makkelijk mee te nemen.

Deze bloeddrukmeter is klein, hanteerbaar, licht en makkelijk te gebruiken. En ze geeft u de mogelijkheid om uw bloeddruk, zelfs als u niet thuis bent, stipt in de gaten te houden. Er is om die reden geheugen voor eerdere bloeddrukmetingen beschikbaar.

Zo meet u uw bloeddruk aan de bovenarm.

De bloeddruk meet u normaliter aan de arm die u het minst gebruikt. Het kan ook zijn dat uw arts een arm aanbeveelt. Dus bent u linkshandig dan meet u de bloedruk aan de rechterarm en vice versa.

Voordat u de bloeddruk meet gaat u rustig zitten en neem een aantal minuten rust. Zorg dat u de manchet vrij kan plaatsen op de bovenarm zonder dat er kleding in de weg zit. U plaatst de manchet net boven de elleboog. De manchet bevindt zich dan ongeveer ter hoogte van uw hart.

U gaat rechtop zitten met de rug tegen de leuning van de stoel. Zorg dat beide voeten naast elkaar op de grond staan. Laat arm ontspannen rusten op de tafel of leuning van de stoel. Dan start u de meting. Na de eerste meting neemt u 1 minuut rust. Daarna start u een nieuwe meting.

Na het meten is het handig om uw meetresultaten te bewaren. Hiermee kunt u resultaten vergelijken of een trend ontdekken. Ook kunt u ze gebruiken om in de toekomst te bespreken met de huisarts.
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht