Rolstoelhandschoenen

Degelijke en comfortabele rolstoelhandschoenen, met halve vingers en een halve duim speciaal ontworpen voor rolstoelgebruikers die de vingers vrij willen hebben.
Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 30,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Rolstoelhandschoenen die voldoen aan de hoogste eisen

Rolstoelhandschoenen met halve vingers en een halve duim. Op diverse strategische plaatsen extra verstevigd en speciaal ontworpen voor rolstoelgebruikers die de voorkeur hebben voor het vrij hebben van de vingers. De combinatie van leer en de soepele bekleding geeft de rolstoelhandschoen een optimale pasvorm.

De rolstoelhandschoenen zijn ontworpen om duurzaamheid te garanderen Deze rolstoelhandschoenen hebben een antislip binnenzijde voor maximale grip. Zodat u indien u onvoldoende kracht of bewegingsmogelijkheid hebt in de vingers, de hoepels van de rolstoel goed kan vast pakken. Door de verbeterde grip is de rolstoel beter te sturen. Daarnaast beschermt de binnenzijde de handpalm.

De handschoenen hebben unieke "pull off" lussen tussen de vingers, voor het snel en moeiteloos uittrekken van de rolstoelhandschoen.

De rolstoelhandschoenen zijn verkrijgbaar in 4 kleuren: rood, zwart, blauw en grijs

Rolstoelhandschoenen Maat

Plaats uw hand met de palm naar beneden. Hierbij de hand plaatsend op het meetlint, zodat het breedste gedeelte van de hand ( net onder de knokkels ) wordt gemeten. Zoals ook getoond op de bovenstaande tekening.

Maat : Breedte Hand

XS : vanaf 5,7 - 6,3 cm
S: 6,4 - 7,2 cm
M: 7,3 - 8,1 cm
L: 8,2 - 9,1 cm
XL: 9,2 - 10 cm
XXL: 10,1 cm en groter
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht