Postoel Orthocor

Waardering:
78% of 100
De luxe postoel Orthocor is in hoogte verstelbaar, zodat de optimale zithoogte kan worden ingesteld voor de gebruiker. Het is een betrouwbare en stabiele postoel met een stijlvol design en heeft een comfortabele zitting met waterafstotende bekleding.
Speciale prijs € 159,95 Normale prijs € 179,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl
De postoel Orthocor is in hoogte verstelbaar van 49 cm tot 64 cm. De zitting heeft een breedte van 47 cm en een diepte van 44 cm. De emmer en zitting worden meegeleverd. De postoel is snel en eenvoudig schoon te maken. De deksel kan worden afgesloten, zodat ook gebruik in de slaapkamer mogelijk is.

Specificaties Postoel

- Twee sterke armleuningen
- Zithoogte verstelbaar van 49 tot 64
- Zitbreedte: 47 cm
- Zitdiepte: 44 cm
- Hoogte armleuningen 65 cm
- Afmeting rugleuning 42 x 42 cm
- Afmeting totaal (breedte x diepte x hoogte) 59 x 52 x 83 cm
- De postoel is leverbaar in de kleur grijs
- Verrijdbaar: Nee
- Draaggewicht: Tot 130 Kg
- Gewicht: 10 Kg

Postoel Gebruik

Vaak wordt niet stilgestaan bij het gebruik van een postoel, een postoel is een postoel wordt vaak gedacht. Om te zorgen dat u de juiste postoel in de juiste situatie besteld, zetten wij kort uiteen waarop te letten bij uw aankoop.

Een postoel is een handig hulpmiddel om in een ruimte buiten de badkamer de behoefte te doen. Wanneer de postoel in hoogte verstelbaar is, is het mogelijk om de gebruiker een goede zithouding te geven. In de regel zijn vaste postoelen vaak te hoog waardoor een krukje onder voeten van de gebruiker geplaatst dienen te worden. Zodat de lichaamshouding van de gebruiker beter wordt om de blaas of darmen te legen.

Bij dementie hoeft een postoel niet altijd dé oplossing te zijn, omdat iemand met dementie vaak niet goed snapt dat de behoefte opeens in een ruimte buiten de badkamer gedaan moet worden. Vaak is het dan beter om met verschillende badkamer hulpmiddelen aanpassingen in het toilet en/of badkamer te maken. Of een verrijdbare toiletstoel kan uitkomst bieden zodat u flexibiliteit hebt in alle ruimtes. Om het maximale uit een toiletstoel te halen wanneer ook een douchestoel gewenst is, bestaat er ook een toilet- en douchestoel in één.

Orthocor is leverancier van innovatieve hulpmiddelen voor de gehele zorgsector. Voordat we een postoel opnemen in ons assortiment, kijken wij naar de kwaliteit, veiligheid, comfort en het gebruiksgemak, zodat de postoel aan de wensen van onze klanten voldoet. Mocht u nog vragen hebben over de postoel of andere hulpmiddelen, dan staan onze adviseurs altijd voor u klaar.
3.9
Rating:
78% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht