Parkinson Rollator

Een rollator speciaal ontworpen voor mensen met Parkinson. Soms is er iets extra’s nodig om veilig te kunnen wandelen. Dit geldt ook voor mensen met de ziekte van Parkinson. Speciaal voor deze mensen heeft Orthocor een rollator in het assortiment die is ontwikkeld en volledig afgestemd op de specifieke behoeften. Met de Parkinson Rollator kunt u er onbezorgd op uit.
Speciale prijs € 899,00 Normale prijs € 950,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

De rollator voor mensen met Parkinson!

Zelfstandig en veilig bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms is er hiervoor iets extra’s nodig. Dit geldt zeker voor mensen met de ziekte van Parkinson. Daarom heeft Orthocor speciaal voor u een rollator die inspeelt op uw behoeften. Zodat ook u er onbezorgd op uit kan!

Voordelen van de Parkinson rollator

Aangepaste functies
parkinson rollator vertraagrem Vertraagrem voor instelbare rolweerstand
Veel rollatorgebruikers houden tijdens het lopen de remhendels voortdurend licht ingedrukt. Begrijpelijk: met de juiste rolweerstand voorkom je dat de rollator opeens 'wegschiet'. De Parkinson Rollator is voorzien van een vertraagrem die zorgt voor extra weerstand en een gelijkmatig looptempo. U kunt de gewenste weerstand eenvoudig instellen. De remweerstand is traploos instelbaar met een schroef aan de onderzijde en de rem heeft geen invloed op de slijtage van de banden: het remblok maakt contact met een speciale rem-as. De vertraagrem is voorzien van een aan/uit hendel en dus naar behoefte in- of uit te schakelen.

Daarnaast heeft de rollator een omgekeerde remfunctie. Dit betekent dat de rollator onmiddellijk stopt als de rem wordt losgelaten. Dit zorgt voor extra veiligheid bij bijvoorbeeld 'bevriezing’ van lopen. De remhendels hoeven alleen nog gebruikt te worden bij het wisselen van tempo of richting.

parkinson rollator laser=
Een laserlijn kan helpen om ‘bevriezing’ van lopen op te heffen. De laser wordt geactiveerd door een knop op de duwbeugel. Doordat de gebruiker zich op de lijn op de grond kan concentreren, kan hij hier overheen stappen. En vervolgens weer verder lopen.

100% Veiligheid
Het unieke ontwerp biedt een zeer stabiele ondersteuning, zodat u in elke omgeving veilig kunt lopen. Wilt u tijdens het wandelen even rusten? Dan biedt de Parkinson Rollator u een goede zitplaats. Zowel de zitting als de mand zijn gemaakt van een geweven materiaal, zodat u altijd goed zicht houdt op de ondergrond voor de rollator. Door de geïntegreerde hoogwaardige reflectoren bent u ook in het donker goed zichtbaar.

100% Comfort
De hoogte van de ergonomisch vormgegeven duwhandvatten kan eenvoudig worden ingesteld. Uw voorkeurspositie stelt u middels de geheugenfunctie in. Zo hebben de duwhandvatten altijd de juiste hoogte, en bieden u veel ondersteuning bij het lopen. Afhankelijk van uw lengte kiest u de grote of kleine Parkinson Rollator, elk met een eigen zithoogte voor een optimale houding. De rollatorn is eenvoudig op te vouwen en vergrendelt automatisch. Door zijn compacte afmetingen en lage gewicht neemt u deze rollator heel makkelijk mee en heeft u ook thuis weinig bergruimte nodig.

100% Design
De dingen om ons heen zijn belangrijk om te laten zien hoe we in het leven staan. Een goed design maakt van een product een interessant object. De rollator heeft verschillende internationale designprijzen gewonnen.. Daarmee kunt u met veel vertrouwen op pad!

100% Milieuvriendelijk
Design en productie van de Parkinson rollator zijn gericht op een milieuvriendelijk product. Het belangrijkste bestandsdeel van de rollator is van aluminium, met een hoge kwaliteit van geanodiseerde coating. De hoge kwaliteit en de lange levensduur leiden tot hergebruik.

Parkinson Rollator Specificaties

parkinson rollator specificaties

Opties:

- Rugband: Deze verstelbare comfort rugondersteuning is een comfortabele, brede zacht gepolsterde rugsteun. De rugsteun is in diepte verstelbaar voor een optimale ondersteuning afgestemd op de gebruiker. De rugdiepte kan in een handomdraai aangepast worden dankzij de gebruiksvriendelijke snelverstellingen aan de achterzijde.
Schrijf uw eigen review
Alleen klanten met een account kunnen reviews plaatsen. U kunt, inloggen of een account aanmaken