Orthopedisch hoofdkussen

VERANTWOORD SLAPEN IS NU OOK COMFORTABEL !
U brengt meer dan een derde van uw leven slapend door. Daarom is het belangrijk om een goede keuze te maken bij het bestellen van een hoofdkussen. Deze orthopedische hoofdkussens kenmerken zich door het gebruik van zeer comfortabel thermo traagschuim. Dit materiaal, oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart en ziekenhuizen, reageert op uw lichaamswarmte. Hierdoor vormt het zich exact naar de contouren van uw lichaam en ontlast de drukpunten. Uw lichaam wordt verantwoord en comfortabel ondersteund, zodat het aanvoelt alsof u gewichtloos bent.

Ondersteunend orthopedisch kussen, zorgt ervoor dat uw hoofd en nek in de juiste positie blijven.

Dit orthopedisch hoofdkussen met zijn anatomische vorm ondersteunt uw hoofd en nek op de juiste wijze. Dankzij het traagschuim materiaal waant u zich met uw hoofd in de wolken. Met de twee neksteunen van verschillende hoogte bepaalt u zelf de hoeveelheid steun in de nek. De ventilatiekanalen zorgen samen met de opencellige structuur van het materiaal voor een aangenaam slaapklimaat.

Het Orthopedisch Hoofdkussen is in 2 maten leverbaar, zodat zijslapers een hoger kussen kunnen kiezen dan buik- en rugslapers. De sloop is wasbaar.