Warmtekussens

Kou of pijn? Een warmtekussens kan voor verschillende situaties een effectieve oplossing zijn. Met een warmtekussen komt u de koude maanden comfortabel en aangenaam door. Maar het is ook een ideaal hulpmiddel om eventuele pijntjes in de schouder, nek of rug te verminderen. Door de warmte van een warmtekussen wordt de doorbloeding gestimuleerd. Zodat de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren verhoogd. Spieren kunnen zich hierdoor beter ontspannen en herstellen. Een warmtekussen is in bed te gebruiken, in een stoel of op de bank.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Elektrisch warmtekussen
    € 47,95
    Elektrisch warmtekussen gemaakt van zacht microvezel-fleece. Hierdoor is het super zacht en soepel. Het kussen heeft 3 temperatuurstanden en verwarmingsdraadbeveiligingssysteem met automatische uitschakeling na ca. 90 minuten. Daarnaast is het machinewasbaar.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verwarm uw nek, schouders en rug met de warmtekussens

Bij de aankoop van een warmtekussen zijn de volgende eigenschappen belangrijk;
1 Het aantal temperatuurinstellingen
2 Wilt u een elektrisch warmtekussen of een kussen dat u zelf opwarmt in bijvoorbeeld een magnetron
3 Is er een automatische uitschakeling aanwezig en zo ja na hoeveel minuten wordt het warmtekussen uitgeschakeld
4 heeft het kussen een hoes die afneembaar en wasbaar is

99% van de gebruikte warmtekussens zijn tegenwoordig elektrisch, de voordelen hiervan zijn dat deze tussentijds automatisch weer op temperatuur worden gebracht en de warmte wordt gelijkmatig verspreidt. Snel, eenvoudig en snel de beste warmtekussens kopen bij Orthocor.nl.