• Home
 • Kussen stuitje - staartbeen kussen - coccygodynie kussen

Kussen stuitje

Last van een pijnlijk stuitje? Kussens voor uw stuitje oftewel staartbeen zijn zeer geschikt als u last heeft van uw stuitje. Wij hebben verschillende modellen kussens voor uw stuitje beschikbaar.

Kussens om het stuitje te ontlasten

 1. Stuitkussen wigkussen Orthocor Stuitkussen wigkussen Orthocor

  Stuitkussen wigkussen Orthocor

  Waardering:
  89%
  De speciale stuituitsparing in het Orthocor stuitkussen, zorgt voor drukverlichting op het zitvlak rond het gebied met het heiligbeen en stuitbeen. Het kussen heeft een unieke ergonomische zadelzit vorm. Zodat u beter gepositioneerd blijft. En een wigvorm, ter correctie van de houding van uw bekken en rug, voor een gezonde zithouding.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis


  Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 40,00
 2. Stuitkussen Auto

  Stuitkussen Auto

  Het stuitkussen auto is een wigvormig kussen met een stuituitsparing aan de achterzijde. Omdat het kussen iets smaller en minder hoog is dan het standaard stuitkussen, past het meestal beter in een autostoel.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis


  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 25,00


Een pijnlijk stuitje ofwel pijnlijk staartbeen uit zich vaak in een onbehaaglijk gevoel tot een vlammende pijn, welke meestal opspeelt op bij het zitten en verschuiven van het zitvlak.

Kussen stuitje, coccygodynie Kussen

Gebruik een zitkussen met een uitsparing als je gaat zitten met pijn aan je stuitje, om de stuit te ontzien. Het stuitbeenkussen met wig vorm en stuituitsparing wordt gebruikt door patiënten met een gevoelig of geïrriteerd stuitbeentje, met als doel verlichting te geven. De uitsparing van het kussen dient u onder het stuitbeentje te plaatsen, hierdoor zal de klacht verminderen en eventueel zelfs kan herstellen.

Een kussen voor het stuitje wordt ook wel coccygodynie kussen genoemd, coccygodynie betekent; pijn aan het staartbeen/stuitje.