keurmerkusp

Kussen stuitje

Last van een pijnlijk stuitje? Kussens voor uw stuitje oftewel staartbeen zijn zeer geschikt als u last heeft van uw stuitje. Wij hebben verschillende modellen kussens voor uw stuitje beschikbaar.

Stuitkussen

Stuitkussen wigkussen Orthocor

Adviesprijs: € 40,00

Orthocor prijs: € 29,95

De stuituitsparing in het Orthocor stuitkussen zorgt ervoor dat rond het gebied van het zitvlak met het heiligbeen en stuitbeen plaatselijke drukverlichting ontstaat Meer info


Een pijnlijk stuitje ofwel pijnlijk staartbeen uit zich vaak in een onbehaaglijk gevoel tot een vlammende pijn, welke meestal opspeelt op bij het zitten en verschuiven van het zitvlak.

Kussen stuitje, coccygodynie Kussen
Gebruik een zitkussen met een uitsparing als je gaat zitten met pijn aan je stuitje, om de stuit te ontzien. Het stuitbeenkussen met wig vorm en stuituitsparing wordt gebruikt door patiënten met een gevoelig of geïrriteerd stuitbeentje, met als doel verlichting te geven. De uitsparing van het kussen dient u onder het stuitbeentje te plaatsen, hierdoor zal de klacht verminderen en eventueel zelfs kan herstellen.

Een kussen voor het stuitje wordt ook wel coccygodynie kussen genoemd, coccygodynie betekent; pijn aan het staartbeen/stuitje.