Kussen stuitje

Last van een pijnlijk stuitje? Een orthopedisch kussen voor uw stuitje, oftewel staartbeen, is zeer geschikt als u last heeft van uw stuitje. Wij hebben verschillende modellen kussens voor uw stuitje beschikbaar.

Kussens om het stuitje te ontlasten
 1. Stuitkussen Auto
  Waardering:
  87%
  Speciale prijs € 25,95 Normale prijs € 30,00
  Het stuitkussen auto is een wigvormig kussen met een stuituitsparing aan de achterzijde. Omdat het kussen iets smaller en minder hoog is dan het standaard stuitkussen, past het meestal beter in een autostoel.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  Lees verder


Een pijnlijk stuitje ofwel pijnlijk staartbeen uit zich vaak in een onbehaaglijk gevoel tot een vlammende pijn, welke meestal opspeelt op bij het zitten en verschuiven van het zitvlak.

Kussen stuitje, coccygodynie Kussen

Gebruik een zitkussen met een uitsparing als je gaat zitten met pijn aan je stuitje, om de stuit te ontzien. Het stuitbeenkussen met wig vorm en stuituitsparing wordt gebruikt door patiënten met een gevoelig of geïrriteerd stuitbeentje, met als doel verlichting te geven. De uitsparing van het kussen dient u onder het stuitbeentje te plaatsen, hierdoor zal de klacht verminderen en eventueel zelfs kan herstellen.

Een ergonomisch zitkussen voor het stuitje wordt ook wel coccygodynie kussen genoemd. Coccygodynie betekent; pijn aan het staartbeen/stuitje.