Kussen Buikslaper Orthocor

Waardering:
80% of 100
Een speciaal kussen met een unieke vormgeving voor buikslapers of mensen die graag hun armen om het kussen slaan tijdens het slapen. Door de vorm helpt het kussen uw ademhaling te optimaliseren. Door deze vorm in combinatie met het hoogwaardige traagschuim krijgt u een comfortabele en een gezonde nachtrust.
Speciale prijs € 79,95 Normale prijs € 100,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Een unieke vorm om comfortabel op uw buik te slapen

Kussen Buikslaper Embrace - Een uniek kussen voor slapen op de buik of voor mensen die graag hun armen om het hoofdkussen slaan. De inkepingen aan de zijkant zorgen dat het bovenlichaam een stukje wordt opgeheven waardoor de amdehaling makkelijker wordt.
In de regel dient een kussen voor een buikslaper te voldoen aan de volgende eigenschappen: zacht, soepel en laag. Zodat de nek het minst belast wordt in deze slaaphouding. Onderstaand lichten wij deze eigenschappen toe.

Voordelen Kussen Buikslaper Orthocor

- Het traagschuim materiaal zorgt voor een ergonomische ondersteuning voor uw hoofd, nek en schouders. Omdat traagschuim door uw lichaamswarmte zich vormt naar uw lichaam, worden drukpunten geminimaliseerd.
- De traagschuim kern heeft geperforeerde ventilatiekanalen. Waardoor warmte en vocht goed kunnen worden afgevoerd voor een gezond slaapklimaat.
- Door de speciale vorm kan het hoofdkussen gemakkelijker worden "omarmt". Dit is voornamelijk voor buikslapers een gewenste houding.

Eigenschappen Kussen Buikslaper Orthocor

- Afmeting: 55 x 47 cm
- Visco-elastische kern (traagschuim)
- Hoes is afneembaar en wasbaar op 40 graden
- Het schuim (de kern) van het hoofdkussen, mag niet worden gewassen of gestoomd. Na verwijdering van de hoes kunt u het luchten, of kunt heel voorzichtig, met een goed uitgewrongen doek, vlekken en vuil verwijderen. Zorg ervoor dat het schuim goed droog is voordat u weer de hoes om het kussen doet.
4
Rating:
80% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht