Steunkousen

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Steunkousen Samson Sigvaris

  Speciale prijs € 22,95 Normale prijs € 25,00
  Steunkousen Samson Sigvaris
  Waardering:
  82% of 100
  Speciale prijs € 22,95 Normale prijs € 25,00
  Waardering:
  82% of 100
  De Samson Steunkousen voor mannen stimuleren de veneuze bloedcirculatie, geven aangename steun en een vitaal gevoel in de benen.
 2. Stay Ups 140 DENIER Gilofa Fine

  Speciale prijs € 31,95 Normale prijs € 35,00
  Stay Ups Gilofa Fine 140 denier, comfortabele dijkousen steunen de benen en gaan vermoeidheid tegen. Spataders, oedeem en trombose worden verminderd of voorkomen.
 3. Stay Ups 70 DENIER Gilofa Fine

  Speciale prijs € 28,95 Normale prijs € 32,00
  Stay Ups 70 DENIER Gilofa Fine
  Speciale prijs € 28,95 Normale prijs € 32,00
  Dijkousen Gilofa Fine 70 denier, comfortabele stay ups steunkousen, steunen de benen en gaan vermoeidheid tegen. Spataders, oedeem en trombose worden verminderd of voorkomen.
 4. Gilofa 2000 light Reiskousen Steunkousen

  Speciale prijs € 32,95 Normale prijs € 37,00
  Gilofa 2000 light Reiskousen Steunkousen
  Waardering:
  60% of 100
  Speciale prijs € 32,95 Normale prijs € 37,00
  Waardering:
  60% of 100
  De Gilofa 2000 Light Reiskousen Steunkousen is een uitvoering voor de zomer en door het dunne comfortabele materiaal ook tijdens het reizen zeer geschikt.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Steunkousen met de juiste compressie en voldoen aan de hoogste eisen

Steunkousen geven een extra ondersteuning aan uw benen en worden vaak gebruikt tegen oedeem, spataders en vermoeide benen. Steunkousen online kopen bij Orthocor.nl. Wanneer u op reis gaat, de hele dag staat of juist zit, kunnen steunkousen voor een vermindering van klachten zorgen.

Hoe werken steunkousen

Uw benen kunnen ineens een vermoeid gevoel, kramp, pijn of jeuk, geven. Dat komt vaak door een slechte vochtregulering en/of doorbloeding. Steunkousen geven extra compressie aan uw benen en bevorderen de bloedcirculatie in de benen wanneer u last hebt van spataderen. Steunkousen hebben ook een goede preventieve werking wanneer u veel staat of zit, om de vorming van spataderen of oedeem te voorkomen.

Steunkousen ook trendy

Bij het woord steunkousen maken mensen vaak de associatie met oubollig, maar tegenwoordig zijn steunkousen in veel verschillende uitvoeringen van stijlvol & klassiek tot sportief & trendy. Waardoor deze bijna niet te onderscheiden zijn van normale panty's en kniekousen. Steunkousen zijn voor iedereen geschikt en de tijd dat steunkousen niet zichtbaar gedragen mochten worden lijkt hiermee voorbij. Ontdek hoe het nuttige en het aangename gecombineerd kunnen zijn.

Steunkousen maatvoering

Voor een goede ondersteuning en evenwichtige drukverdeling van de steunkous, moet deze qua maat zijn afgestemd op uw been. Daarom is het belangrijk altijd goed uw maat te bepalen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor persoonlijk advies, zodat u verzekerd bent van de beste steunkousen.