Korset op Maat

Doeltreffend uw rug ondersteunen met een korset op maat

korset op maat Aandoeningen van gewrichten, pezen en spieren kunnen heel pijnlijk zijn. Soms zijn deze aandoeningen middels therapie, medicijnen of een operatie te verhelpen. In andere gevallen vormen rust en een goede ondersteuning van het pijnlijke lichaamsdeel de beste remedie.

Deskundig aangemeten orthopedische hulpmiddelen geven het lichaam deze ondersteuning op de meest doeltreffende wijze. De orthopedisch bandagist, die gediplomeerd is in het aanmeten en vervaardigen van rugbraces, zoals een rugkorset op maat, is hierbij de aangewezen persoon.

Stappen Korset Aanmeten

Aanmeten

U maakt een afspraak, tijdens de afspraak meten wij u maten op en bepalen met u welk korset het beste past bij u wensen en situatie. Wij maken meteen een vervolg afspraak voor het passen van uw korset. Hierna gaat onze orthopedisch bandagist voor u aan de slag om uw korset te maken.

Passen

Uw korset wordt bij u gepast. Tijdens het passen wordt gelet op de pasvorm en de mate waarin het korset ondersteunt. U kunt ook nog aangeven of er verandering gewenst zijn.

Afwerken

De benodigde correcties worden uitgevoerd en het korset wordt afgewerkt. Dan is het klaar voor gebruik en kunt u het korset meenemen. Daarnaast krijgt u uitleg over het aan- en uittrekken van het korset en hoe u het het beste kan onderhouden en kan dragen.

Maatwerk Korset Kopen

De maatwerk producten worden in eigen beheer gemaakt. Hierdoor kunnen wij zeer flexibel zijn in het gehele traject en direct aanpassingen maken waar nodig. Hierdoor blijft de levertijd kort en de kwaliteit gewaarborgd.
Indien u een maatwerk korset wilt kopen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies of om een afspraak in te plannen op onze aanmeetlocatie.

Naast korsetten kunt u ook bij ons andere maatwerk hulpmiddelen kopen zoals een buikbreukband of bekkenband.