Koortsthermometer

De temperatuur altijd bij de hand!

Koortsthermometer Met koorts moet niet te licht worden omgesprongen. Het is vaak een symptoom van een ziekte. Daarom moeten we goed naar de signalen van ons lichaam luisteren.Dit geldt ook voor uw gezin. Koorts is op iedere leeftijd een waarschuwingssignaal. Het lichaam is uiterst intelligent: ziektekiemen worden direct door het immuunsysteem van het lichaam gevangen. Als het immuunsysteem bacteriën en virussen niet direct kan verslaan, moeten er meer inspanningen worden geleverd voor de verdediging en stijgt de temperatuur. Het lichaam reageert met koorts om de groei en vermeerdering van ziektekiemen te stoppen. Dit werkt over het algemeen goed. Maar bij welke temperatuur moet er een arts worden geraadpleegd? Gebruik daarvoor een koortsthermometer.

Wanneer is er sprake van koorts?

De lichaamstemperatuur komt overeen met de temperatuur van de inwendige organen. De normale lichaamstemperatuur blijft binnen een bepaald bereik. Dit normale bereik kan verschillen, afhankelijk van de gebruikte meetmethode en thermometers. De volgende tabel kan worden aangehouden om temperaturen die op verschillende plaatsen zijn opgenomen, met elkaar te vergelijken:
Normale temperatuur afhankelijk van de plaats van de meting:
Onder de oksel: 34,7 – 37,3 °C
Oraal: 35,5 – 37,5 °C
Rectaal: 36,6 – 38,0 °C
In het oor: 35,8 – 38,0 °C

De normale lichaamstemperatuur wordt lager naarmate we ouder worden. Zelfs lichte temperatuurverhogingen kunnen bij ouderen op een ernstige ziekte wijzen. Het is daarom belangrijk de temperatuur door middel van een koortsthermometer regelmatig in de gaten te houden.
Het volgende geldt ook voor kinderen: hoe jonger het kind en hoe hoger de koorts, hoe vaker de temperatuur moet worden opgenomen. Als u een arts belt, vermeld dan waar u de temperatuur hebt opgenomen. Met de meetapparaten uit het assortiment van Orthocor.nl, weet u zeker dat u de juiste voorzorgsmaatregelen neemt. Al onze koortsthermometers meten zeer precies en uiterst betrouwbaar.

Simpel en veilig de temperatuur opnemen.

Met de koortsthermometer van Orthocor heeft u gevoelige en betrouwbare hulpmiddelen in huis om de temperatuur in de gaten te houden – met kwaliteit, precisie en veiligheid. Maak ook gebruik van de vele voordelen van deze producten.

Koortsthermometer Kwaliteit

- Makkelijk te gebruiken
- Groot display
- Meting in Celsius en Fahrenheit
- Slaat de laatste meting op
- Schakelt automatisch uit
- Nikkelvrije punt
- Inclusief opbergzakje

Precisie

- Exacte resultaten dankzij snelle meting
- Groot meetbereik

Veiligheid

- Snelle meting
- Display met de meeteenheden
- Geluidsignaal bij start en einde meting
- Inclusief beschermende dop of wegwerpkapjes

Koortsthermometer Kopen

Koop een koortsthermometer online voor de beste prijs bij orthocor.nl via deze link.