Ergonomisch Hoofdkussen

ergonomische slaaphoudingEen ergonomisch hoofdkussen biedt extra neksteun voor een betere ondersteuning van de wervels, zowel in rug- als in zijligging. Een goed hoofdkussen is daarom vaak gemiddeld tot hard qua hardheid, zodat er genoeg steun wordt geboden. Het ergonomische hoofdkussen helpt u om uw hoofd in lijn met uw lichaam en ruggengraat te liggen.

Een ergonomisch hoofdkussen heeft een anatomische vormgeving in combinatie met de drukverlagende werking

Een ergonomisch hoofdkussen is speciaal ontworpen voor de optimale positie van uw hoofd, nek en rug. Meestal worden ergonomische hoofdkussens gemaakt van traagschuim. Het geheim van een traagschuim hoofdkussen is het visco-elastisch materiaal met een hoge dichtheid, oorspronkelijk ontwikkeld door de NASA. Een traagschuim hoofdkussen heeft namelijk als effect dat het zich vormt exact naar de vorm van uw lichaam en een goede ondersteuning geeft. Dit maakt het mogelijk om standvastig te blijven liggen onder alle omstandigheden zonder dat er drukpunten ontstaan.

Ergonomische Hoofdkussens
 1. Ergonomisch hoofdkussen Symbio®
  Waardering:
  67%
  Speciale prijs € 79,00 Normale prijs € 85,00
  Ergonomisch hoofdkussen Symbio® Ergonomic. Voor wie de hoogste eisen stelt aan ergonomie en comfort.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  Lees verder
 2. Ergonomisch Traagschuim Hoofdkussen
  Waardering:
  84%
  Speciale prijs € 54,95 Normale prijs € 69,00
  Ergonomisch Traagschuim Hoofdkussen, dit kussen heeft een speciale uitsparing en nekrol voor een optimale combinatie van comfort en ondersteuning.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

  Lees verder
  Niet op voorraad

Kenmerken ergonomisch hoofdkussen

- Ideaal voor nek en/of rug
- Past zich aan de vorm van uw lichaam

Wanneer u last van allergieën hebt, is het belangrijk om te bepalen of het kussen hypoallergeen en antihuismijt is. Daarnaast is het belangrijk dat het kussen over een goede ventilatie heeft. Zodat het kussen niet te warm wordt en vocht goed afgevoerd wordt.

Er zijn verschillende ergonomische kussen op de markt, om te zorgen dat u de beste kwaliteit krijgt voor de beste prijs heeft Orthocor.nl een complete hoogwaardige collectie hoofdkussens. Kwalitatief hoogwaardige ergonomische hoofdkussens, zodat u kan genieten van een goede nachtrust en s'ochtends fit op staat. Voor vragen en advies kunt u altijd contact met ons opnemen.