Bedhek

Waardering:
60% of 100
Bedhek voor volwassenen ter voorkoming van valpartijen. Daarnaast is het een handig hulpmiddel om gemakkelijk in bed tot zit te komen. Door twee makkelijk bedienbare knoppen is het bedhek eenvoudig neerklapbaar.
Speciale prijs € 159,95 Normale prijs € 170,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Een stevig bedhek voor volwassenen dat eenvoudig neerklapbaar is

Bedhek ter voorkoming van valpartijen. Hulpmiddel om gemakkelijk in bed tot zit te komen. De bedbeveiliging kan aan beide zijden van het bed bevestigd en naar beneden geklapt worden. Met een dubbele veiligheidsriem is het bedhek zeer stevig aan het bed te bevestigen. Daarnaast zorgt ook de druk van uw matras dat het bedhek stabiel is en op zijn plek blijft.

Specificaties

Breedte: 75 cm
Hoogte vanaf matrasbodem: 58 cm

Waarom een bedhek kopen?

Dit bedhek is een alternatief voor de bedrandsteun en voorkomt vaak zeer succesvol dat men uit bed valt en gewond raakt. Een bedhek is een hulpmiddel dat voorkomt dat ouderen en minder validen uit bed vallen. Bedhekken worden gebruikt in verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, en thuis, om het risico van vallen uit bed te verminderen. Zij zijn niet bedoeld om de bewegingsvrijheid te beperken. Daarnaast moet een bedhek niet verward worden met een bedsteun. Bedsteunen zijn niet ontworpen om het uit bed vallen te voorkomen.

Een bedhek kopen was nog nooit zo gemakkelijk en veilig, klik op de winkelkwagen knop en doorloop het bestelproces in enkele eenvoudige stappen. Mocht u nog vragen hebben over het bedhek, dan staan wij graag voor u klaar met deskundig advies.

3
Rating:
60% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht