Reuma

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bauerfeind GenuTrain S Kniebrace
  Waardering:
  87% of 100
  € 129,00
  Waardering:
  87% of 100
  Actie: Gratis verzending Bauerfeind Genutrain S is een medische kniebandage met twee uitneembare stalen scharnieren, die pijn in de knie vermindert. Geschikt bij slijtage-en reuma klachten, gonartrose en verdraaiing van het kniegewricht.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Door ondersteuning en warmtetherapie kan een reuma kniebrace pijn verlichten.

Bent u opzoek naar meer bescherming bij reuma dan enkel een steunverband, dan bieden de kniebraces en kniebandages in deze categorie een uitkomst. De braces zijn ook speciaal ontworpen om actief te blijven, zodat de knie maar ook de rest van het lichaam in beweging is.

Reuma Kniebrace Uitvoeringen

Er zijn kniebraces met en zonder baleinen. De aanwezigheid en de zwaarte van de baleinen bepaalt het ondersteuningsniveau van de brace. Daarnaast wordt ook vaak een zogenaamde hoefijzersteun rond de knieschijf toegepast, zodat de knie tijdens belastingen de benodigde steun, stabiliteit en bescherming krijgt.
Het materiaal van de reuma kniebrace kan ook een rol spelen bij de werking van de brace. Bijvoorbeeld een neopreen brace geeft therapeutische warmte wat ter behandeling van reuma kan helpen. Maar afhankelijk van het type kan reuma kan extra warmte juist de klacht zelfs verergeren. Daarom adviseren wij u voorafgaande aan de keuze voor een reuma kniebrace, altijd eerst te overleggen met uw behandelend arts of fysiotherapeut waar u goed aan doet.

Reuma Kniebrace Advies

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een passend advies. Naast een kniebrace kunnen bijvoorbeeld ook steunzolen helpen om de knie te ontlasten en de pijn te verlichten.