Verstuikte Enkel

Brace ter ondersteuning van een Verstuikte Enkel

Bij een verstuikte enkel kunnen de enkelbanden verrekt zijn. Om de enkel te laten herstellen en toekomstige verstuikingen te voorkomen kan een enkelbrace uitkomst bieden.

Oorzaken en Symptomen Verstuikte Enkel

Wanneer u uw enkel verstuikt ( vaak ook "verzwikken" of "door de enkel gaan" genoemd), klapt de voet naar binnen en uw enkel naar buiten. De de enkelbanden en het gewrichtskapsel moeten nu de belasting opvangen, hierdoor komen de enkelbanden aan de buitenkant onder spanning te staan en kunnen verrekken (Distorsie).
Men ervaart een stekende pijn aan de buitenkant van de enkel, soms is het nog mogelijk om met matige pijn door te lopen. Er ontstaat vaak een zwelling en soms ook een bloeduitstorting op of onder de enkel.

Enkelbrace voor een Verstuikte Enkel

Een enkelbrace biedt ondersteuning en compressie. Hierdoor krijgt de enkel rust en kan deze zich herstellen, daarnaast kan de compressie zorgen dat zwellingen worden verminderd. Orthocor heeft een ruim assortiment enkelbraces voor een verstuikte enkel, van gerenommeerde merken, zodat u gegarandeerd bent van de beste werking en kwaliteit.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Bauerfeind MalleoLoc Enkelbrace
    Waardering:
    77% of 100
    Slechts € 79,00
    Actie: Gratis verzending Bauerfeind MalleoLoc, Stabiliserende enkelbrace bijvoorbeeld bij verrekking van de kapselbanden en chronische bandinsufficiëntie zodat verzwikking wordt voorkomen. De brace kan gedragen worden in confectie- of sportschoenen. Normaal afrollen van de voet blijft mogelijk.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren