Anti Snurk Kussen

Waardering:
83% of 100
Snurken wordt veroorzaakt door vernauwingen in de luchtwegen. Dit hoofdkussen stimuleert een slaaphouding waarbij de luchtwegen optimaal vrij blijven.

In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

Speciale prijs € 64,95 Normale prijs € 70,00

Kunnen we u ergens bij helpen?
Onze hulpmiddelen experts staan voor u klaar!

Bel ons
0416 - 377 085
Mail ons
info@orthocor.nl

Comfortabel en geluidloos slapen met het anti snurk kussen

Snurken wordt veroorzaakt door vernauwingen in de luchtwegen. Het anti snurk kussen is een speciaal kussen gemaakt voor mensen die last hebben van snurken. Dit kussen stimuleert een slaaphouding waarbij de luchtwegen optimaal vrij blijven, en er meer ruimte tussen de slijmvliezen komt, waardoor er meer lucht door kan stromen en het vibreren wordt vermeden. Zo kunt u snurken helpen voorkomen en genieten van een ongestoorde nachtrust.

Kenmerken Anti Snurk Kussen

- Vrijere luchtwegen helpen snurken voorkomen
- Uitgevoerd met een 3D tex hoes voor extra ventilatie
- Memory foam (traagschuim) vormt zich soepel naar de contouren van uw hoofd en nek voor een ergonomische ondersteuning en heerlijk comfort.
- Het kussen heeft twee kanten: 1 kant voor gebruik bij Zijligging en 1 kant voor gebruik bij Rugligging
- Optimale lighouding voor vrije luchtwegen
- Helpt snurken voorkomen
- Hypoallergeen
- Kern 100% Memory foam
- Wasbare Hoes: 75% katoen, 25% polyester; 3D-Tex: 100% polyester
- Afmetingen ca. 50 x 33 x 12 cm

Informatie over Snurken

Bijna 50% van de mannen snurkt weleens en ongeveer 25% van de vrouwen. Snurken ontstaat wanneer het achtereind van de tong dicht bij het gehemelte komt. Dit veroorzaakt een smallere luchtweg, waardoor weefsels gaan trillen en het geluid veroorzaken dat wij snurken noemen.
De kans op snurken is groter wanneer u op uw rug of zij slaapt. Ook verkoudheid, alcohol of roken vergoten de kans op snurken doordat de slijmvliezen in de neus- en keelholte dikker worden. Andere oorzaken kunnen zijn; mensen met overgewicht hebben vaak meer weefsel in de keelholte, poliepen, een scheef tussenschot of een van nature zacht gehemelte. Kinderen die snurken hebben in de regel last van een vergrote keel- of neusamandel.
Een anti snuk kussen bestrijdt de symptomen van het snurken, met een anti snurk kussen komt er meer ruimte vrij achter in de keel, zodat lucht beter kan doorstromen en het vibreren van slijmvliezen wordt vermeden. Wanneer rugligging wordt voorkomen, kan snurken worden verminderd.
4.15
Rating:
83% of 100
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan.
Vaak samen gekocht