Eten en Drinken

Hulpmiddelen bij eten en drinken voor mensen met een functiebeperking, om de zelfredzaamheid van de gebruiker als eventueel de fysieke belasting van zorgverleners tijdens de dagelijkse werkzaamheden te verbeteren. Er zijn verschillende soorten hulpmiddelen te verkrijgen zoals bestek, bekers en kookgerei. Bijvoorbeeld is er aangepast bestek voorzien van een verdikte handgreep of bestek geschikt voor zowel links- als rechtshandig gebruik. Van sommige series kunt u het aangepaste bestek als één set bestellen of in losse onderdelen. Ook kunnen van enkele series de lepels en vork, indien gewenst in een hoek worden gebogen en daardoor individueel aan te passen. Wij hebben verscheidene hulpmiddelen voor eten en drinken in ons assortiment, deze kunt u snel, veilig een eenvoudig online kopen. Heeft u een vraag, dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar met een goed advies.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Warmhoudbeker met deksel
  Waardering:
  60% of 100
  € 39,95
  Warmhoudbeker met deksel en extra verzwaard...
 2. Warmwaterbord voor volwassenen
  Waardering:
  80% of 100
  Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 45,00
  Warmwaterbord voor volwassenen, om voedsel voor een langere periode warm of juist koud te houden. De opstaande rand van het warmwaterbord vergemakkelijkt zelfstandig eten.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 3. Automatische Potopener
  Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 40,00
  Open potten moeiteloos met deze Automatische Potopener. De potopener is ergonomisch gevormd zodat deze met 1 hand kan worden bediend, met een eenvoudige druk op de knop wordt de deksel van de pot gedraaid.
 4. Drinkbeker Draaibaar Handvat
  Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 50,00
  Drinkbeker Draaibaar Handvat maakt gebruik van de zwaartekracht om de beker rechtop te houden totdat u klaar bent om te drinken. Unieke voordelen
  1 . Zwaartekracht houdt de drinkbeker rechtop
  2 . Til zonder uw pols te buigen
  3 . Verminder de kans op morsen
  4 . Vastpakken zonder uw lichaam te draaien
  5 . Minder ver voorover leunen in liggende positie

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren