Eten en Drinken

Hulpmiddelen bij eten en drinken voor mensen met een functiebeperking, om de zelfredzaamheid van de gebruiker als eventueel de fysieke belasting van zorgverleners tijdens de dagelijkse werkzaamheden te verbeteren. Er zijn verschillende soorten hulpmiddelen te verkrijgen zoals bestek, bekers en kookgerei. Bijvoorbeeld is er aangepast bestek voorzien van een verdikte handgreep of bestek geschikt voor zowel links- als rechtshandig gebruik. Van sommige series kunt u het aangepaste bestek als één set bestellen of in losse onderdelen. Ook kunnen van enkele series de lepels en vork, indien gewenst in een hoek worden gebogen en daardoor individueel aan te passen. Wij hebben verscheidene hulpmiddelen voor eten en drinken in ons assortiment, deze kunt u snel, veilig een eenvoudig online kopen. Heeft u een vraag, dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar met een goed advies.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Verzwaard Bestek
  Waardering:
  100% of 100
  € 1,00
  Verzwaard Bestek waardoor trillingen worden verminderd en men een betere controle heeft over het bestek. Makkelijker de mond breiken en snijden met het mes.
 2. Bord Antislip Onderzijde
  Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 30,00
  Het antislip bord heeft een opstaande rand die voorkomt dat het eten van het bord glijdt rubberen anti-slip dopjes om te voorkomen dat het bord wegglijdt.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren