Eten en Drinken

Hulpmiddelen bij eten en drinken voor mensen met een functiebeperking, om de zelfredzaamheid van de gebruiker als eventueel de fysieke belasting van zorgverleners tijdens de dagelijkse werkzaamheden te verbeteren. Er zijn verschillende soorten hulpmiddelen te verkrijgen zoals bestek, bekers en kookgerei. Bijvoorbeeld is er aangepast bestek voorzien van een verdikte handgreep of bestek geschikt voor zowel links- als rechtshandig gebruik. Van sommige series kunt u het aangepaste bestek als één set bestellen of in losse onderdelen. Ook kunnen van enkele series de lepels en vork, indien gewenst in een hoek worden gebogen en daardoor individueel aan te passen. Wij hebben verscheidene hulpmiddelen voor eten en drinken in ons assortiment, deze kunt u snel, veilig een eenvoudig online kopen. Heeft u een vraag, dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar met een goed advies.

Producten 1-10 van 12

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. WaterTracker Waterfles
  Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 15,00
  De WaterTracker is een handige waterfles met de ingebouwde teller houdt u de dagelijkse vochthuishouding op peil. Door de speciale tuitvorm drinkt u makkelijk en zonder te morsen
 2. Mes Gehoekt Handvat
  Waardering:
  93% of 100
  Speciale prijs € 14,99 Normale prijs € 20,00
  Messen met een Gehoekt Handvat zorgen voor minimale krachtinspanning tijdens het snijden. Het verdikte handvat is gemaakt van antislip materiaal voor een comfortabele en ergonomische grip.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 3. Snijplank Steady
  Speciale prijs € 16,95 Normale prijs € 20,00
  De snijplank heeft twee schuine hoeken met opstaande noppen en een antislip oppervlak aan de bovenzijde. Zodat u het brood met één hand kan smeren en zorgt ervoor dat het brood niet wegschuift.
 4. Schommelmes
  Speciale prijs € 14,95 Normale prijs € 17,00
  Schommelmes, geschikt mes voor personen met een beperkte hand-en/of polsfunctie.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 5. Lichtgewicht Bestek
  € 1,00
  Dit lichtgewicht bestek heeft een dikke handgreep om de gewrichten te ontzien en verlaagt de druk op de vingers, hierdoor hoeft u minder kracht en druk uit te oefenen dan bij normaal bestek.
 6. Antislip bestek
  € 1,00
  Antislip bestek heeft een zacht ergonomisch gevormd handvat dat zorgt voor meer grip en kan in de gewenste stand gebogen worden.
 7. Antislip Placemat
  Speciale prijs € 14,95 Normale prijs € 17,00
  Een antislip onderlegger placemat zorgt ervoor dat het erop geplaatste bord, beker, schrijfblok en dergelijke niet verschuift.
 8. Bordrand
  Speciale prijs € 10,95 Normale prijs € 13,00
  De bordrand kan om een normaal bord worden geklemd, om een een opstaande rand te maken zodat het eten makkelijker wordt.

  In voorraad Op werkdagen voor 14.00u besteld, volgende dag in huis

 9. Warmhoudbord
  Speciale prijs € 14,95 Normale prijs € 20,00
  Door het reservoir van het warmhoudbord te vullen met warm (niet kokend) water blijft het eten langer warm, inclusief deksel, reservoir en afsluitdop voor het reservoir.
 10. Bord met vakverdeling
  Speciale prijs € 15,95 Normale prijs € 20,00
  Dit bord heeft een vakverdeling, de drie vakken zijn 2,5 cm diep en houden het eten gescheiden van elkaar. Bord met vakjes, voorzien van rubberen anti-slip dopjes om te voorkomen dat het bord wegglijdt.

Producten 1-10 van 12

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren